Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Μια έκπληξη σας περιμένει σήμερα. Θα συναντηθείτε με κάποιο αγαπημένo πρόσωπο από το παρελθόν και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Στον επαγγελματικό τομέα εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να εδραιώσετε κάποιες σχέσεις ή για να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες και θα νιώσετε υπέρόχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Αφιερώστε το χρόνο σας στους φίλους σας, που έχετε πολύ καιρό να τους δείτε, και επισκεφθείτε αγαπημένα σας μέρη. Προμηνύεται εξαιρετικά καλή η μέρα σας σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Αποφύγετε με το σύντροφό σας κάθε συζήτηση που έχει σχέση με τροποποιήσεις και κυρίως με τα οικονομικά σας. Θα μαλώσετε και δε σας συμφέρει.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Πολλές προκλήσεις θα αντιμετωπίσετε σήμερα, αλλά θα αντεπεξέλθετε αν εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Τα έσοδά σας βελτιώνονται. Σας γίνονται εξαιρετικές προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Μην πειραματίζεστε με πράγματα που δε γνωρίζετε. Περιοριστείτε σ' αυτά που ξέρετε. Ο δεσμός σας πάει πολύ καλά σήμερα. Ανακαινίστε το σπίτι σας, θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Η σχέση σας περνά μια έντονη κρίση λόγω της κρίσης ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει. Κυνηγάτε μια ουτοπία και αυτό είναι που θα τρομάξει το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Στον επαγγελματικό τομέα είναι αναμενόμενη η γραφειοκρατία, γι' αυτό μη δυσανασχετείτε. Δεχτείτε αυτή την κατάσταση όπως και οι συνάδελφοί σας. Αφιερώστε τη μέρα σας στους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι με τις δουλειές στις οποίες βρίσκεστε και σκέφτεστε πως τίποτα δε σας ταιριάζει. Πως ακόμη δεν επινοήθηκε κάτι που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Προσαρμοστείτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Συγκρατήστε την επιθυμία σας να ξεστομίσετε πράγματα για τη δουλειά σας, γιατί γρήγορα θα μετανιώσετε. Θα σας γίνουν προτάσεις αρκετά ενδιαφέρουσες, που θα σας βελτιώσουν τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας αγαπούν, άσχετα αν δε σας συνδέει τίποτα το κοινό. Οι συμβουλές τους θα σας βοηθήσουν. Ψυχαγωγηθείτε, το έχετε ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Είναι προτιμότερο να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με το όνομά τους και να μιλάτε ντόμπρα. Θα σας εκτιμήσουν γι' αυτό που λέτε, αν το πιστεύετε. Ενδιαφερθείτε για τη μόρφωσή σας.