Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Εδώ και πολύ καιρό επιθυμείτε να εργαστείτε πάνω σε μια δημιουργική υπόθεση. Σήμερα θα σας δοθεί αυτή η ευκαιρία και θα νιώσετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά σας και για να εκφράσετε τις πραγματικά πρωτότυπες ιδέες σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μη διστάσετε ούτε στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Σήμερα θα νιώσετε τι θα πει μοναξιά και αυτό δεν θα σας αρέσει. Εκμεταλλευτείτε όμως την περίπτωση για να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις και για να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Η καριέρα σας πάει πολύ καλά, αλλά καταπλήξτε με την προθυμία σας τους προϊσταμένους, ειδικά όταν σας κάνουν μια κριτική. Ακούστε τους προσεκτικά και αυτοί θα το εκτιμήσουν.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Τακτοποιήστε τις προσωπικές σας υποθέσεις χωρίς να καταπιέζεστε, αλλά και χωρίς να καταπιέζετε τους άλλους. Πάψτε να φέρεστε εγωκεντρικά και χαράξτε μια πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε σήμερα με τις συναλλαγές σας, γιατί πιθανόν να πέσετε σε παγίδες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σήμερα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις πάνε πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Στον επαγγελματικό τομέα επιχειρείτε μεγάλα ανοίγματα που έχουν σχέση με μετακινήσεις. Διακατέχεστε από ένα πνεύμα περιπέτειας, αλλά δεν βλάπτει και λίγη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Τα επαγγελματικά σας όνειρα γίνονται σύντομα πραγματικότητα, αλλά συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά και να καταστρώνετε νέα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Σήμερα διακατέχεστε από μια αίσθηση ανικανοποίητου. Φροντίστε να τη μειώσετε και να αναζητήσετε νέους στόχους πιο δημιουργικούς. Οργανώστε ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Διάφορα γεγονότα θα σας εκνευρίσουν σήμερα, αλλά προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε με χιούμορ και ψυχραιμία. Αυξήστε τους ρυθμούς εργασίας, γιατί πλησιάζετε στην εκπλήρωση των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Σίγουρα αντιμετωπίζετε διάφορα γεγονότα και έχετε πολλές ανάγκες να καλύψετε. Δείτε όμως την κατάσταση πιο ρεαλιστικά και ξεχάστε για λίγο τα υπαρξιακά σας προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Άμα σκέφτεστε να ξεδώσετε με τα τυχερά παιχνίδια, σας προειδοποιούμε πως υπάρχει κίνδυνος εν όψει. Αντίθετα, όσοι σπουδάζετε θα έχετε μεγάλες επιτυχίες σήμερα στις εξετάσεις.