Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Θαυμάσια προμηνύεται η μέρα σας σήμερα. Θα αλλάξετε διάθεση και θα διασκεδάσετε με φίλους σας μέσα ή έξω από το σπίτι. Στη δουλειά, ζητήστε πληροφορίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μη συζητάτε πράγματα με το σύντροφο για τα οποία ήδη έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αφήστε λίγο καιρό να περάσει και ξαναδοκιμάστε. Οι στόχοι σας στη δουλειά υλοποιούνται κάθε μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Σήμερα θα μάθετε κάτι που σας αφορά και έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε ορισμένα πράγματα. Η μέρα σας είναι χαρούμενη. Φροντίστε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Είναι δύσκολο να διατηρήσετε τους ρυθμούς σας στη δουλειά σήμερα λόγω απρόβλεπτου εμποδίου. Θα αποδιοργανωθείτε και θα εκνευριστείτε. Πάρτε τα μέτρα σας. Ευνοϊκή μέρα για διασκέδαση.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Καταβάλλεται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ικανοποιήσετε δικούς σας ανθρώπους, αλλά αυτό έχει αντίκτυπο στα νεύρα σας. Αποκτήστε ένα χόμπι για να εκτονώνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν ή που δε σας κουράζουν. Διασκεδάστε με φίλους και συγγενείς και για μια φορά ζητήστε από το σύντροφο να σας ξεκουράσει.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Το να θέλετε να αλλάξετε δουλειά είναι δικαίωμά σας, αλλά σκεφθείτε τον κόπο που θα κάνετε για να αναγνωριστείτε πάλι. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα αισθηματικά σας είναι σε καλό δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Είστε πολύ ωμοί στις εκφράσεις σας και καμιά φορά και αθυρόστομοι, πράγμα που σοκάρει τους συναδέλφους σας. Υιοθετήστε μια πιο ευπρεπισμένη συμπεριφορά τουλάχιστον στο χώρο της εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Η ερωτική σας ζωή σήμερα είναι στα καλύτερά της. Φέρεστε μυστηριωδώς στο σύντροφο και τον γοητεύετε με τα καμώματά σας. Περάστε μια θαυμάσια βραδιά και απογειώστε το "πρόσωπο".

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους αργά ή γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Πολύ μπερδεμένα είναι τα αισθηματικά σας σήμερα. Φροντίστε να τα βάλετε σε μια τάξη για να ηρεμήσετε. Επωφεληθείτε από τη μέρα και ταξιδέψτε έστω και κάπου κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Στην προσωπική ζωή καλό είναι να μη φθάνετε στα άκρα και να μην καταπιέζετε το σύντροφό σας. Αποφύγετε τους σαρκασμούς και ακολουθήστε μια πιο ευγενική τακτική.

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας με το σύντροφο, διαφορετικά θα έρθετε σε σύγκρουση. Θα σας κυριεύσει μια διάθεση ανταγωνιστική και αυτό δε θα του αρέσει. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Πιθανόν να σας λείψουν κάποια πράγματα και αυτό θα σας φέρει μια μελαγχολία. Ξεπεράστε τη, βγαίνοντας με φίλους ή κάνοντας κάτι το δημιουργικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Νοσταλγία σας πιάνει σήμερα για πράγματα που είχατε αφήσει προσωρινά και θέλετε να καταπιαστείτε με αυτά. Κάντε το, αν νομίζετε ότι θα είστε έτσι εντάξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Η διάθεσή σας παρουσιάζει μεταπτώσεις και αυτό οφείλεται σε προβλήματα που δεν είχατε υπολογίσει. Εκτονωθείτε διασκεδάζοντας ή πηγαίνοντας εκδρομή. Η μέρα είναι ευνοϊκή για μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Η ψυχική σας κατάσταση θα βελτιωθεί από απρόσμενη πρόσκληση που θα σας γίνει σήμερα. Θα σας δοθούν και ευκαιρίες για να εξελιχθείτε κι άλλο στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Στις καθημερινές σχέσεις σας με τους άλλους υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση. Γενικά σας εμπιστεύονται και όλα πάνε καλά. Καλλιεργήστε τις δημόσιες σχέσεις, είναι προς όφελός σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Το ότι θέλετε να προβάλλεστε στη δουλειά είναι καλό, αρκεί να μην παραγκωνίζετε τους άλλους. Δεν είναι σωστό να αισθάνονται ότι τους χρησιμοποιείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Στη δουλειά, όπως και στην προσωπική σας ζωή, θα νικήσετε όχι με την επίδειξη δύναμης, αλλά με την υπομονή και τη διπλωματία. Όλα θα σας πάνε καλά, αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε κάτι δε χρειάζεται να κατασκοπεύσετε εσείς και να κινδυνεύσετε να αποκαλυφθείτε. Υπάρχουν και ντετέκτιβ. Η οικονομική σας κατάσταση είναι αρκετά καλή για να επιτρέψετε ένα παρόμοιο έξόδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Σίγουρα είστε σε θέση να επιβληθείτε στη δουλειά σας, αλλά προσέξτε μην το πληρώσετε ακριβά. Σας δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσετε τα έσοδά σας. Κινηθείτε μεθοδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Χρησιμοποιήστε όλη σας την ενέργεια και μη χαλαρώνετε ούτε στιγμή. Σίγουρα έχετε κουραστεί, αλλά πλησιάζετε στη νίκη. Σφίξτε τα δόντια και. .. υπομονή!

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Σήμερα ονειρεύεστε και με ανοιχτά τα μάτια. Οργανώστε κάποιο ταξίδι που τόσο επιθυμείτε ή περάστε την ώρα σας με ένα ταξιδιωτικό περιοδικό. Πάντως απόφαση χρειάζεται και δε θα το μετανιώσετε.