Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Ό,τι κι αν κάνετε σήμερα κάντε το, γιατί το επιθυμείτε. Προσοχή, όμως, να μην υπερβάλλετε και να μην μπλέξετε σε ιδιόρρυθμες καταστάσεις. Συναντηθείτε με τους φίλους σας σήμερα και ξεκαθαρίστε τα ζητήματα που σας αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μεγάλη έκπληξη θα νιώσετε σήμερα. Θα συναντηθείτε με άτομο που θα σας φτιάξει το ηθικό και θα σας ευχαριστήσει ποικιλοτρόπως. Τα αισθηματικά σας πάνε πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Πολλές αλλαγές θα σημειωθούν στη δουλειά σας ή στο σπίτι και αυτές θα σας χαροποιήσουν. Δεν έχετε διάθεση να παρευρεθείτε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά θα μάθετε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Ευνοϊκή μέρα για να τακτοποιήσετε νομικές σας υποθέσεις ή κληρονομικά. Έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να ανατρέψετε ορισμένες καταστάσεις, έστω και προσωρινά.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Καλή προμηνύεται η σημερινή μέρα, ιδιαίτερα αν την περάσετε με φίλους ή συγγενείς που αγαπάτε. Τους έχετε επιθυμήσει και έχετε πολλά να πείτε. Καλλιεργήστε όσο σας είναι εφικτό τις δημόσιες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Η ψυχολογική σας διάθεση φτιάχνει σήμερα από ένα απρόσμενο νέο. Μην πάρετε καμία απόφαση στη δουλειά σας σήμερα. Ζητήστε πρώτα καλές πληροφορίες.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Τα ερωτικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα. Θα επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που αγαπάτε και αυτό θα είναι το ζήτημα της μέρας σήμερα. Ό,τι κι αν κάνετε μη χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Σκαμπανεβάσματα περνάει η προσωπική σας ζωή. Μια διακατέχεστε από ρομαντική διάθεση και μια γίνεστε ρεαλιστές. Σε γενικές γραμμές περνάτε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τους συνεργάτες και υποκινούν καταστάσεις ύπουλα, τότε αλλάξτε τακτική. Γίνετε κι εσείς διπλωμάτες ή γοητεύστε τους κάνοντας τα γλυκά μάτια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Σήμερα δεν σας πάνε και τόσο καλά τα επαγγελματικά. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων. Εκείνα όμως που είναι στα ύψη είναι τα ερωτικά σας. Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η διάθεσή σας είναι πολύ πεσμένη. Είστε μια του ύψους και μια του βάθους. Μια χαμογελάτε και μια κλαίτε. Υπομονή, θα περάσει. Τα οικογενειακά σας πάνε περίφημα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Αν τα βρείτε με τον εαυτό σας, θα τα βρείτε και με τους άλλους. Φέρεστε αλλοπρόσαλλα, γιατί κάτι δεν σας ικανοποιεί στον εαυτό σας. Καλλιεργήστε τις νέες φιλίες που κάνατε.