Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Η πανσέληνος θα επηρεάσει το νευρικό σας σύστημα σήμερα γι' αυτό καλό είναι να αποφύγετε τους διαξιφισμούς στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό σας ευχαριστεί πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μη σας τρομάξει η κατάπτωση που θα έχετε σήμερα. Οφείλεται στην πανσέληνο. Η κούραση και τα νεύρα θα σας περάσουν σύντομα, από τη στιγμή που θα μάθετε ότι αυξάνονται και τα έσοδά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Ίσως στερηθείτε ορισμένα πράγματα και σας πιάσει μια διάθεση νοσταλγίας. Θα είναι όμως προσωρινή η κατάσταση, γι' αυτό μη στενοχωριέστε. Στον επαγγελματικό τομέα, οι στόχοι σας υλοποιούνται σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Αναβάλλετε για άλλη μέρα τις προσωπικές σας εξομολογήσεις ακόμη και σε έμπιστα άτομα. Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και ψυχαγωγηθείτε όπως μπορείτε. Αν είναι εύκολο βγείτε έξω.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Είστε ιδιαίτερα επιφορτισμένοι με κάποιες υποθέσεις γι' αυτό καλό είναι να δεχτείτε τη βοήθεια των φίλων σας που σας συμπαραστέκονται πάντα. Πολύ καλές είναι οι σχέσεις σας με τα παιδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Η πανσέληνος θα σας επηρεάσει σήμερα και θα σας δυσκολέψει στη δουλειά. Μην αγχώνεστε, μια μέρα είναι και θα περάσει. Αφοσιωθείτε στην οικογένειά σας και επιλύστε όλα σας τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Όλοι θα εκτιμήσουν τις ικανότητές σας και τα ιδιαίτερα προσόντα σας. Θα καταπλήξετε και θα γοητεύσετε τους πάντες με το πρακτικό σας πνεύμα. Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Η γοητεία σας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και περιζήτητοι στους φιλικούς κύκλους. Στην προσωπική σας ζωή, ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αν έχετε υπομονή και επιμονή και δε σας περάσει η όρεξη για δουλειά θα κατακτήσετε τη θέση που επιθυμείτε. Ξεπεράστε τις δύσκολες καταστάσεις με διπλωματία. Οι στόχοι σας υλοποιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε καλό είναι να συμβουλευτείτε ειδικούς. Τα κέρδη σας θα σας εκπλήξουν. Η βελτίωση των οικονομικών θα σας ανακουφίσει και θα σας επιτρέψει να ανανεωθείτε ως άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Το καλύτερο για σας σήμερα είναι να μείνετε στο σπίτι σας με τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου. Αν το διακινδυνεύσετε και βγείτε έξω πιθανόν να στενοχωρεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Αν νιώθετε περίεργα μην πανικοβληθείτε. Η πανσέληνος σας επηρεάζει και αισθάνεστε έτσι. Ψυχραιμία, περάσετε και χειρότερα. Τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα και αυτό πρέπει να σας ευχαριστεί.