Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Σταματήστε επιτέλους να χρησιμοποιείτε τους άλλους για το δικό σας συμφέρον. Θα αποκαλυφθείτε και δε θα σας αρέσει. Οι αισθηματικές σχέσεις σήμερα είναι πολύ καλές.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Στον επαγγελματικό τομέα μην υποχωρείτε στις απαιτήσεις σας, γιατί κάποιοι άλλοι καραδοκούν να αρπάξουν τις ευκαιρίες. Τα αισθηματικά σας εξελίσσονται όπως ακριβώς επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Κάποιο δικό σας άτομο θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθείτε στη δουλειά. Δεχθείτε την προσφορά του χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι αισθηματικές σας υποθέσεις εξελίσσονται καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Πολύ κυκλοθυμικοί είστε σήμερα και αυτό δυσαρεστεί τους γύρω σας. Γιατί είστε τόσο πεσμένοι σήμερα; Πού πήγε η κοινωνικότητα σας; Εκφραστείτε ανοιχτά για να βγείτε από αυτή την κατάσταση.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Πολύ καλή μέρα για να οργανώσετε ένα ταξιδάκι. Το χρωστάτε στον εαυτό σας. Η δουλειά σας πάει πολύ καλά όπως και οι συνεργασίες. Η προσωπική σας ζωή είναι άστατη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Κάποιες ανησυχίες και δουλειές μισοτελειωμένες θα σας δυσαρεστήσουν σήμερα, αλλά μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε. Καλλιεργήστε τις διαπροσωπικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Ό,τι κι αν σας συμβεί σήμερα αντιμετωπίστε το με αδιαφορία και δε θα χάσετε. Τα όνειρά σας τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά σύντομα υλοποιούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Στη ζωή θα πετύχετε μόνο αν έχετε τόλμη. Πάρτε πρωτοβουλίες και μη φοβάστε. Οι αποτυχίες είναι για τους ανθρώπους. Εξάλλου μέσα από αυτές μαθαίνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Μην είστε τόσο περήφανοι. Ακούστε και δεχθείτε τις συμβουλές των φίλων σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται σήμερα. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Μη δίνετε σημασία στους αντιπάλους σας. Δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα. Σύντομα θα απογοητευθούν. Οι φιλοδοξίες σας είναι υγιείς, γι' αυτό και θα πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Το να κάνετε όνειρα είναι σωστό και υγιές, αλλά μην παρασύρεστε σε ματαιόδοξα σχέδια. Βάλτε κάποια όρια για να μην απογοητευθείτε. Η καριέρα σας εξελίσσεται πολύ καλά.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Θα βρεθείτε με χαρούμενα άτομα που θα σας ανανεώσουν και θα περάσετε πολύ καλά. Βγείτε από το καβούκι σας και απολαύστε τη ζωή. Διευρύνετε το φιλικό σας κύκλο.