Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Αν κάνετε λάθη πρέπει να τα αναγνωρίζετε εγκαίρως για να τα ξεπερνάτε και να μη βασανίζεστε. Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις και επικοινωνήστε με τους φίλους σας που εδώ και λίγες μέρες δεν βλέπετε.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Σκύψτε λίγο στα προβλήματα των φίλων σας και ακούστε με προσοχή το παράπονό τους. Βοηθήστε τους όσο μπορείτε έστω και ηθικά. Στη δουλειά οι στόχοι σας πραγματοποιούνται σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Κάποιοι ζητούν τη βοήθειά σας. Αποφασίστε μόνοι σας αν θα τη δώσετε ή όχι. Καλλιεργήστε τις δημόσιες σχέσεις. Είναι απαραίτητες στη δουλειά σας. Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται εντυπωσιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Απόψε κάντε κάτι το διαφορετικό. Συναντηθείτε με ανθρώπους ευχάριστους και περάστε μια διασκεδαστική βραδιά. Πρέπει κάπου κάπου να το επιδιώκετε, για να αλλάζει και η διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Δεν θα βρείτε πιο κατάλληλη μέρα από τη σημερινή για να συναντηθείτε με άτομα που στο παρελθόν ήταν αδύνατον να πλησιάσετε και να μιλήσετε. Αν εξακολουθείτε να το επιθυμείτε, κάντε το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Σίγουρα οι γύρω σάς εκμεταλλεύονται, αλλά αν δείξετε ότι το καταλαβαίνετε χωρίς εκνευρισμούς, η μέρα θα κυλήσει ήρεμα. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Φίλοι και συγγενείς σάς γνωρίζουν πολύ καλά, γι' αυτό όταν τους ζητάτε κάτι μην γκρινιάζετε. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε περιβάλλον, κάντε το σήμερα. Η μέρα είναι ό,τι πρέπει για μια εκδρομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Τα οικονομικά σας πάνε πολύ καλά ώστε να μπορείτε να βοηθάτε τους δικούς σας τώρα που έχουν την ανάγκη σας. Μην επηρεάζεστε από κάποιους που σας προκαλούν σύγχυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Η καριέρα σας εξελίσσεται καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα είναι ρόδινα. Αν οι άλλοι σάς ανέχονται κάντε κι εσείς το ίδιο. Για να αλλάξουν ορισμένα πράγματα χρειάζεται κουράγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Δύσκόλη μέρα η σημερινή. Εντάσεις και καβγάδες στο χώρο του γραφείου θα σας επηρεάσουν. Καλό είναι να κρατηθείτε μακριά. Μέρα είναι και θα περάσει. Η υγεία σας είναι καλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Στη δουλειά θέλετε να προωθήσετε σχέδια λίγο τολμηρά. Κάντε το χωρίς όμως να παραλείψετε εγγυήσεις και λεπτομέρειες. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Ευνοϊκή μέρα για συζήτηση με την οικογένειά σας. Μιλήστε ήρεμα και θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μη σας πληγώνει το γεγονός ότι ο σύντροφος δεν συμφωνεί πάντα μαζί σας.