Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Ό,τι κι αν σας συμβαίνει αποφύγετε να φθάνετε στα άκρα. Το καλύτερο είναι να συμβιβάζεστε. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Εξάλλου δε σας έχει προδώσει ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μη συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Χάνετε και την ώρα σας και εκνευρίζεστε. Βοηθήστε άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Δε θα το μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Αν σκέφτεστε να ζητήσετε κάτι από τους ανωτέρους σας μην το κάνετε σήμερα. Δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και περάστε μια όμορφη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Η μέρα σας είναι καλά οργανωμένη, αλλά δεν αποκλείεται να βγείτε εκτός οικονομικού προγραμματισμού λόγω απρόβλεπτων γεγονότων. Ευνοϊκή μέρα για να τακτοποιήσετε νομικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Αποφασίστε να μείνετε στο σπίτι σας σήμερα για να ηρεμήσετε και για να σκεφτείτε τις προτάσεις που σας έχουν γίνει στη δουλειά. Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Αποφύγετε εξόδους ή επισκέψεις σήμερα. Είναι προτιμότερο να μείνετε στο σπίτι σας και να σκεφτείτε την κατάστασή σας. Πρέπει να πάρετε ορισμένες αποφάσεις για αύριο.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Καλό είναι να αρχίσετε να είστε πιο παρατηρητικοί με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και με τα μηνύματα που σας στέλνει πριν πάρετε ορισμένες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Επιθυμείτε να περάσετε μια ήσυχη βραδιά στο σπιτάκι σας, αλλά δεν προβλέπεται. Αναπάντεχες επισκέψεις θα σας χαλάσουν τα σχέδια. Υπομονή! Καλλιεργείστε τις δημόσιες σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Ό,τι κι αν σκέφτεστε να πείτε καλό είναι να το γράψετε. Για όλα τα πράγματα χρειάζεται τόλμη, αλλά αξίζει να αισιοδοξείτε. Τα όνειρά σας σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Καλό είναι να αποφύγετε τους πειρασμούς που σας περιτριγυρίζουν, γιατί θα σας βάλουν σε μπελάδες. Καλλιεργείστε τις δημόσιες σχέσεις, τις έχετε ανάγκη για την καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Όλα θα πάνε καλά στην εργασία σας, αρκεί να κινήστε έξυπνα και διπλωματικά. Οι στόχοι σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον προσωπικό θα πραγματοποιηθούν πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύετε.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Τα αισθηματικά σας είναι πολύ καλά, γι' αυτό βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας. Αποκτήστε ένα χόμπι για να εκτονώνεστε. Για όλα υπάρχει χρόνος, αρκεί να το επιθυμείτε.