Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Ζηλεύετε πάρα πολύ και καταπιέζετε το σύντροφο με τρόπο ασφυκτικό. Προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας αν δε θέλετε να σας εγκαταλείψει. Συζητήστε το θέμα με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μη χαλάτε τη μέρα σας σήμερα με καβγάδες. Δεν αξίζει τον κόπο να αναλώνεστε με τέτοιο τρόπο. Συζητήστε ό,τι σας απασχολεί με το σύντροφο όμορφα και καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Αν νομίζετε ότι έχετε κάνει κάπου λάθος, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να επανορθώσετε. Στον επαγγελματικό τομέα, θα σας γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις ώστε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Αν θέλετε να ανεβείτε κι άλλο στην ιεραρχία της δουλειάς σας συνεργαστείτε με άτομα που κατέχουν υψηλά αξιώματα. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τους πλησιάσετε.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Μην αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση κάποια συγγενή άτομα με την ανάρμοστη συμπεριφορά τους. Κρατήστε τα μακριά σας. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Σήμερα είστε μάλλον νευρικοί και ανυπόμονοι. Θα αναμιχθείτε σε καβγάδες αν δεν προσέξετε. Το μόνο ευχάριστο σήμερα είναι τα αισθηματικά σας. Ο σύντροφος σας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Αν θέλετε να πετύχετε στα επαγγελματικά σας καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι από κάθε πλευρά. Συγκεντρώνετε πληροφορίες και στοιχεία, ώστε να έχετε επιχειρήματα για κάθε τι για το οποίο θα σας ζητηθεί η γνώμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Σίγουρα αυτή η περίοδος που διανύετε δεν είναι και η καλύτερη. Σας έχουν συμβεί πολλά δυσάρεστα, αλλά μην πτοείστε. Έπειτα από μια καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος. Σκεφθείτε το!

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Μην αναλώνεστε με άσκοπα πράγματα. Ρυθμίστε έτσι το χρόνο σας ώστε να έχετε καιρό και για διασκέδαση. Τα ερωτικά σας πάνε πολύ καλά και αυτό πρέπει να σας κάνει αισιόδοξους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη σήμερα και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό σας. Μην παρασύρεστε όμως σε ακρότητες. Προσγειωθείτε. Μην ξεχνάτε τους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η τελευταία ερωτική σας γνωριμία σας κάνει αγνώριστους. Έχετε παρατήσει τα πάντα και τη χαίρεστε. Μην υπερβάλλετε όμως! Όσο πιο υπεύθυνοι είστε τόσο πιο εύκολα θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Αν σας τύχουν κάποια προβλήματα σήμερα στην εργασία μην τα χάσετε. Αμυνθείτε και υιοθετήστε άλλους τρόπους για να τα επιλύσετε. Τα όνειρα σας θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα.