Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Κάποιο ζήτημα σας ταλαιπωρεί σήμερα. Εξετάστε το από όλες τις πλευρές και κάπου θα καταλήξετε. Καλλιεργήστε τις φιλίες και μην τις παραμελείτε. Είναι σπουδαίο πράγμα για σας να έχετε φίλους. Είναι η εκτόνωσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Η κακή ψυχολογική σας διάθεση δεν κρύβεται με τίποτα, και αυτό φαίνεται και στη συμπεριφορά σας με το φιλικό περιβάλλον. Αν δεν προσέξετε όμως θα δημιουργήσετε προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Αν θέλετε να πετύχουν τα σχέδιά σας χρησιμοποιήστε διπλωματία. Επιβάλλεται να είστε ευέλικτοι στις συζητήσεις σας. Θα γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Διαφωνίες προβλέπεται να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον, γι' αυτό προσέξτε να μη φανείτε αδιάκριτοι. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις. Η σχέση σας πάει πολύ καλά.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Έχετε πολλές ενοχές, οι οποίες σας κυριεύουν σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Κάντε κάτι για να τις αποβάλλετε. Στον επαγγελματικό τομέα σάς παρουσιάζονται οι ευκαιρίες που περιμένατε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Η απογοήτευσή σας δεν περιγράφεται σήμερα, γιατί θα ανακαλύψετε πως αυτοί που σας εκμεταλλεύονται είναι οι δικοί σας. Φερθείτε με αξιοπρέπεια. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό είναι θετικό.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Όλη σας η ζωή δεν μπορεί να είναι σπίτι και δουλειά. Βγείτε από το καβούκι σας και χαρείτε μοναδικές στιγμές με φίλους που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Το γεγονός ότι υπάρχει στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή είναι και θέμα δικό σας. Ανακαλύψτε τις ερωτικές διαθέσεις του συντρόφου σας και πάρτε πρωτοβουλία. Ασχοληθείτε σοβαρά με τις σπουδές σας, όσοι είστε φοιτητές.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Φροντίστε μόνοι σας να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας. Θα το πετύχετε αν έχετε επιμονή και υπομονή. Τα αισθηματικά σας σήμερα είναι πολύ καλά. Οργανώστε κάτι το εξαιρετικό για το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Πριν αποφασίσετε για κάποια οικονομικά ανοίγματα, καλό είναι να δείτε την ευρύτερη οικονομική σας κατάσταση. Μη βιάζεστε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεμείνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η σχέση σας είναι προβληματική. Καθίστε και συζητήστε με το σύντροφο, γιατί δεν είναι δυνατόν να έχετε όλες τις ευθύνες εσείς. Δεν είναι σωστό. Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Μη χάνετε τις ευκαιρίες λόγω δουλειάς. Δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Δείτε πώς μπορείτε να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας. Δώστε λίγη από την προσοχή σας στο σύντροφο που τόσο έχετε παραμελήσει.