Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Πρέπει να βρείτε το χρόνο και τη διάθεση για να απελευθερωθείτε από τις ενοχές του παρελθόντος. Έχετε πολλά απωθημένα που σας δηλητηριάζουν τη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Δείτε λίγο πιο προσεκτικά τη σχέση σας και εξετάστε κατά πόσο σας υποστηρίζει. Είναι αυτό που ζητάτε; Στη δουλειά θα σας δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Μη δεχθείτε να αναλάβετε πράγματα που απαιτούν την προσοχή σας και την ευθύνη σας. Το κόστος αποτυχίας θα είναι μεγάλο. Καλλιεργήστε τις συνεργασίες στη δουλειά και θα πετύχετε μεγάλα οικονομικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Ιδιαίτερα σίγουροι αισθάνεστε σήμερα. Οι φιλοδοξίες σας υπερβαίνουν τις δυνατότητές σας. Τα επαγγελματικά πάνε πολύ καλά. Βοηθήστε οικείο σας πρόσωπο που σας έχει πολλή ανάγκη.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Ασχοληθείτε με την επίλυση κάποιων οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, γιατί δεν πάει παραπέρα η κατάσταση αυτή. Έχετε ανάγκη από ψυχανάλυση. Μην το αμελείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Κάτι σας ωθεί να αλλάξετε τρόπο ζωής, αλλά δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε. Αυτό σας εκνευρίζει και σας κάνει να ενεργείτε ανυπόμονα. Συζητήστε με την οικογένειά σας και θα βρείτε μια λύση.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Στην προσωπική ζωή πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά και να μην είστε τόσο απρόβλεπτοι. Ο σύντροφος δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Ευχάριστες προτάσεις θα σας γίνουν στη δουλειά για βελτίωση των οικονομικών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Καλό είναι να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας, γιατί δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα σας προσβάλλουν σήμερα. Φερθείτε ψύχραιμα, όπως κι αν έχει το πράγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Μην τα βάζετε με ανθρώπους πιο ισχυρούς από σας. Δεν είναι καιρός για ηρωισμούς. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται απρόσμενα και αυτό θα έπρεπε να σας ευχαριστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Αφήστε για λίγο τη φαντασία σας να σας οδηγήσει στους δρόμους της ευτυχίας, της ξεγνοιασιάς. Θα σας έκανε καλό να μπορούσατε να ταξιδεύατε. Δείτε τι μπορεί να πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Οι στόχοι σας σύντομα θα υλοποιηθούν και θα γευτείτε τους καρπούς των έργων σας. Ο ερωτικός τομέας είναι θαυμάσιος. Προσοχή στις κατακτήσεις. Διαλέγετε!

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Μην το παρακάνετε με το πιοτό και τα τσιγάρα. Οι καταχρήσεις βλάπτουν και στο τέλος αντί να λύνετε τα προβλήματά σας τα διογκώνετε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται γι' αυτό καλό είναι να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.