Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσετε τις κινήσεις σας σχετικά με κάποιες νομικές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται από κάποιες συμφέρουσες προτάσεις που σας γίνονται.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Το γεγονός ότι δουλεύετε δεν σημαίνει τίποτα αν δεν θυσιάσετε και κάποια άλλα πράγματα. Για παράδειγμα, πρέπει να αυξήσετε τους ρυθμούς εργασίας και να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας. Φθάνει το βόλεμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Μην απογοητευθείτε αν κάποια σχέδιά σας δεν πραγματοποιηθούν στη δουλειά. Μπορεί να συμβεί αργότερα. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και αντιμετωπίστε τα οικογενειακά προβλήματα με στωικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Επιτέλόυς, τι φοβάστε; Αναλάβετε τις ευθύνες σας με αποφασιστικότητα και δώστε λύση στα προβλήματά σας. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων και συγγενών, οι οποίοι πάντα σας συμπαραστέκονται.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Προσπαθείτε να συνδυάσετε τη λογική με το συναίσθημα, αλλά δεν τα καταφέρνετε. Ζητήστε τη βοήθεια ειδικών, οι οποίοι μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Σήμερα σας οδηγεί η διαίσθησή σας και όχι η λογική. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να διαψεύσουν τις προσδοκίες σας, αλλά μην αντιδράσετε. Ευνοϊκή μέρα για δάνεια.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Είστε ιδιαίτερα κρυφοί, γι' αυτό κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σας και δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πάρα πολύ. Οι στόχοι σας υλοποιούνται σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Δώστε λίγη χαρά στον εαυτό σας. Φροντίστε τον, ανανεώστε τον, κάντε ό,τι σας αρέσει δίχως ενοχές. Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αποφύγετε συγγενείς, θα σας εκνευρίσουν σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Από το παρελθόν σας κρατήστε μόνο τις όμορφες στιγμές και ξεχάστε τις άλλες. Ζήστε το παρόν στιγμή προς στιγμή. Οργανώστε ταξίδια και χαλαρώστε. Για όλα τα πράγματα χρειάζεται τόλμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Προσέξτε πως θα θέσετε τα παράπονά σας στο σύντροφο, γιατί θα διαπιστώσετε πως κι εσείς είστε μέρος του προβλήματος. Σας απορροφούν πολύ τα θέματα καριέρας και παραμελείτε το δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γύρω από προσωπικά θέματα. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται από κάποιες προτάσεις που σας γίνονται εντός της μέρας.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Κινηθείτε εκ του ασφαλούς και θα πετύχετε πολλά πράγματα. Η βιασύνη δεν ωφέλησε κανέναν. Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται πάνω από τις προσδοκίες σας.