Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να πετύχετε τους στόχους σας. Η νέα Σελήνη είναι με το μέρος σας. Επιτυχίες θα έχετε και στον κοινωνικό τομέα σήμερα με τις γνωριμίες που θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μπορείτε να αρχίσετε να ηρεμείτε. Τα πράγματα στον εργασιακό τομέα ξεκαθαρίζούν και εσείς νιώθετε ασφάλεια και ικανοποίηση. Στον οικονομικό τομέα θα σας γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κοιτάξτε να τις εκμεταλλευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Σας επηρεάζει πάρα πολύ η νέα Σελήνη στα αισθήματά σας για τους άλλους. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και ανθρώπινοι μπροστά στα προβλήματά τους. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Μια θαυμάσια μέρα αποδεικνύεται η σημερινή αφού όλη σας η ενέργεια διοχετεύετε σε δραστηριότητες εποικοδομητικές. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας ή τους συγγενείς σας και χαρείτε τη συνομιλία μαζί τους.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Όλες σας οι ιδέες θα υλοποιηθούν σήμερα αρκεί να τις θέσετε με θάρρος και πίστη. Ευνοϊκή μέρα επίσης για τις σχέσεις σας. Αναζητήστε νέους τρόπους ψυχαγωγίάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Δεν θα βρείτε πιο κατάλληλη μέρα από τη σημερινή για να πάρετε πρωτοβουλίες και για να ξεκινήσετε τα νέα σας σχέδια, αυτά που θεωρείτε πιο σημαντικά. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Στη ζωή πρέπει να μάθετε να βαδίζετε μπροστά χωρίς να κοιτάτε πίσω σας. Το μέλλον σας διαγράφεται λαμπερό. Οι οικονομικές απολαβές είναι υψηλές αρκεί να μη χάσετε τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Κάποιοι από τον επαγγελματικό χώρο θα σας υποσχεθούν πολλά και διάφορα. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, γιατί όλα δεν είναι όπως φαίνονται. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Έχετε πολλές φοβίες και ανασφάλειες, γι' αυτό εξομολογηθείτε στους φίλους σας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Δώστε έμφαση στις σχέσεις ερωτικές και διαπροσωπικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Κάποιες σκέψεις σάς κάνουν να μελαγχολείτε. Καλό είναι να τις διώξετε από το νου σας με μια βόλτα στο πάρκο ή με έναν περίπατο. Τα όνειρά σας σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο με λόγια χαρίστε το ένα μπουκέτο λουλούδια που είναι έκφραση αγάπης.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Κάτι πρέπει να κάνετε για το άτομό σας. Μια ανανέωση θα σας ωφελούσε και θα σας αναζωογονούσε. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας για να κάνετε πρωτότυπες αλλαγές.