Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Πάψτε πια να ονειρεύεστε πράγματα που δε γίνονται. Δείτε την πραγματικότητα για να μη μετανιώσετε αργότερα για τη συμπεριφορά σας. Ευνοϊκή μέρα για τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Πιθανότατα να καβγαδίσετε με δικά σας άτομα σήμερα, αλλά αυτό θα σας κάνει να καταλάβετε το χαρακτήρα τους. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Εσείς μπορεί να είστε διατεθειμένοι να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, αλλά αυτοί δε θέλουν. Μην τους καταπιέζετε, θα έρθει η ώρα που θα σας εμπιστευθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Δε σας συμφέρει να παρατραβήξετε το σχοινί με το σύντροφό σας, γιατί μπορεί να νευριάσετε σε άσχημο σημείο και αυτό είναι αρνητικό για τη σχέση σας. Ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Πρέπει να προσπαθήσετε, ειδικά σήμερα, να φερθείτε πιο λογικά, ώστε οι γύρω σας να σας εμπιστευθούν. Ευχάριστες οικονομικές προτάσεις θα σας γίνουν, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε εγκαίρως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, ειδικά όσοι ασχολείστε με το εμπόριο. Υπάρχει κίνδυνος να σας εξαπατήσουν μπροστά στα μάτια σας. Μεγαλύτερη προσοχή, επομένως!

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Χαράξτε τη σημερινή μέρα για πάντα στη μνήμη του συντρόφου σας. Γιορτάστε τη γιορτή των ερωτευμένων με τρόπο εκκεντρικό και πρωτότυπο.

Δώστε χαρά όχι μόνο στο "πρόσωπο", αλλά και σε σας τους ίδιους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Αλλάξτε διάθεση σήμερα. Μην είστε παγόβουνο. Χαμογελάστε και χαρείτε τη γιορτή των ερωτευμένων, ακόμη κι αν δεν είστε. Έχετε χρήμα για να κάνετε κάποια τρέλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Χαμογελάστε κι όλα θα πάνε καλά σήμερα. Τα χαμόγελα και τα λουλούδια θα έρθουν βροχή. Ερωτευθείτε τη ζωή, γίνετε αισιόδοξοι, μικρά παιδιά, και όλα θα έχουν αίσιο τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Ετοιμάστε κάτι σπέσιαλ γι' αυτή τη μέρα του έρωτα. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και ο σύντροφος θα σας το αναγνωρίσει. Εκτός από λουλούδια, φτιάξτε πρωτότυπα γλυκά και εξωτικές νοστιμιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Είστε στο δικό σας κόσμο σήμερα, και αφού δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, γιορτάστε αυτή τη μέρα με το δικό σας τρόπο. Πάντως θα γευθείτε τον έρωτα και το πάθος.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Μην ντρέπεστε να αγοράσετε λουλούδια. Θα δώσουν ιδιαίτερη χαρά στο πρόσωπο που τόσα κάνει για σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε όπως δεν το έχετε κάνει ποτέ ως τώρα.