Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Σήμερα διακατέχεστε από υπεραισιοδοξία και σκοπεύετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Θα το δουν όλοι και θα σας θαυμάσουν. Η εικόνα σας είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Ανακαλύπτετε όσους σκέφτονται αρνητικά για σας και σκευωρούν πίσω από την πλάτη σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στην περαιτέρω πορεία σας. Παρακολουθήστε τα σεμινάρια που σας προτείνουν στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Ακούστε τους φίλους σας τι σας συμβουλεύουν και ελάτε σε επαφή με τα άτομα που σας συστήνουν. Θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στη δουλειά σας. Ευνοϊκή μέρα για να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Θα σας γίνoυν απίθανες προτάσεις στη δουλειά για να εξελιχθείτε κι άλλο. Εκμεταλλευτείτε τις μέσα από συνεργασίες βέβαια για να μην κουραστείτε υπερβολικά.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Όσοι από σας ασχολείστε με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι η τυχερή σας μέρα. Η φήμη σας θα ξεπεράσει τα στενά όρια της δουλειάς. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Η ψυχολογική σας διάθεση φτιάχνει απρόσμενα σήμερα, λόγω μιας αξιόλογης συνεργασίας που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Η κακή σας ψυχική διάθεση θα επηρεάσει και το δεσμό σας αν την αφήσετε να σας κυριεύσει. Κάντε κάτι ώστε να την αποβάλλετε. Ένα ρομαντικό γεύμα είναι μια καλή αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Είστε σε υπερένταση σήμερα και δικαιολογημένα λόγω φόρτου εργασίας. Το βράδυ όμως θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και θα περάσετε μια θαυμάσια βραδιά με το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικών ιδεολογιών από σας, αλλά μην πανικοβάλλεστε. Βάλτε τα δυνατά σας για να κερδίσετε σε εντυπώσεις. Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Έχετε τόση αυτοπεποίθηση που δεν πρέπει να χαριστείτε στους εχθρούς σας. Αντιμετωπίστε τους με θάρρος, αλλά και με την ακαταμάχητη γοητεία σας. Θα τους εξολοθρεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Αυτή την περίοδο έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων. Ένα ταξίδι είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Τα αισθηματικά σας είναι σε καλό δρόμο. Βάλτε κι εσείς το χεράκι σας να γίνουν ακόμη καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Στον κοινωνικό περίγυρο επικρατεί μια υπερένταση που σας σπάει τα νεύρα. Οπλιστείτε με χιούμορ, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς. Τα επαγγελματικά σας πάνε καλά.