Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Μάλλον θα έχετε προβλήματα επικοινωνίας αν δεν προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Επιπλέον υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Ίσως, κάτι ευχάριστο προκύψει με τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Βρείτε το χρόνο και συζητήστε με φίλους σας ή συγγενείς ποιες πραγματικά είναι οι δυνατότητές σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ακριβώς τι μπορεί να κάνετε στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Αν σκέφτεστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας επαγγελματικούς και μη κάντε το σήμερα που η μέρα είναι θετική για σας. Βρείτε χρόνο για να συναντηθείτε με τους φίλους σας. Θα σας κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Όσοι έχετε προβλήματα με τα παιδιά σας, καλό είναι να τα συζητήσετε σήμερα που είστε πιο ήρεμοι. Λύστε γενικά τις αντιθέσεις σας με τους γύρω σας. Έχετε ανάγκη από διασκέδαση.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Έχετε ανάγκη από απασχόληση για να εκτονώνεστε. Είστε σε μια φάση που η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι καθόλου καλή. Δώστε σημασία στη διατροφή σας και στα κιλά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Αν νομίζετε ότι έχετε προβλήματα συζητήστε τα με τους φίλους που εμπιστεύεστε. Θα σας βοηθήσουν να τα ξεκαθαρίσετε. Η συντροφικότητα παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Αποφασίστε κάποια στιγμή να απαλλαγείτε από τα ταμπού που σας βασανίζουν και αποκαλύψτε τις αδυναμίες σας στο σύντροφο. Η σχέση σας θα πάρει άλλη τροπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να απομακρύνετε κάποια πρόσωπα από κοντά σας που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Ιδιαίτερα, όταν επεμβαίνουν σε προσωπικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αν σας έχει μπει η ιδέα να κάνετε καριέρα πρέπει να ξέρετε ότι θα πρέπει να παλέψετε πολύ και να λάβετε σοβαρά τις αντίθετες γνώμες. Απαραίτητη θεωρείται η επιμόρφωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Σταματήστε να μιλάτε συνέχεια για τον εαυτό σας, γιατί θα σας χαρακτηρίσουν σνομπ και αυτό δεν θα σας αρέσει στα σίγουρα. Ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά σας. Επωφεληθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Έχετε ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι στο σπίτι σας και να αυτοσυγκεντρωθείτε. Ακόμη, καλό θα σας κάνει να γυμναστείτε έστω και ελαφρώς.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Αν νομίζετε ότι έχετε πολλά προβλήματα, αντιμετωπίστε τα ψύχραιμα ιεραρχώντας τα. Έτσι μόνο θα ηρεμήσετε. Η υγεία σας είναι καλή, αλλά βρίσκεστε σε μια φάση που πρέπει να προσέχετε.