Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Μην κάνετε τίποτα άλλο σήμερα παρά μόνο διαβάστε ή ασχοληθείτε με ό,τι άλλο σας απασχολεί πραγματικά. Αν σκέπτεστε να μετακινηθείτε κάντε το σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Στον επαγγελματικό τομέα θα πετύχετε μόνο αν μάθετε να φέρεστε ως επαγγελματίες και να αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά τα πράγματα. Θα σας γίνουν ανέλπιστες προτάσεις για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Είστε φοβερά συναισθηματικοί και αν δεν μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας θα αντιμετωπίζετε πάντα προβλήματα. Ψυχραιμία, ελέγξτε τα! Η εργασία σας εξελίσσεται πολύ καλύτερα από άλλες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Μην το βάζετε κάτω. Η ανησυχία που νιώθετε είναι προσωρινή. Προσπαθήστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας βγαίνοντας έξω ή διασκεδάζοντας. Η συζήτηση με έμπιστα πρόσωπα θα σας διευκόλυνε αρκετά.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Είστε γεννημένοι για περιπέτειες και η δίψα σας αυτή θα σας οδηγήσει να ερευνήσετε το παρελθόν και να ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε. Όσοι σπουδάζετε θα πάτε πολύ καλά στις εξετάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Δείξτε προσοχή και κυρίως σοβαρότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Συναντηθείτε με τους φίλους σας που εδώ και καιρό παραμελείτε και πείτε τα. Θα σας κάνει καλό!

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Εξαντλείστε πάρα πολύ στη δουλειά, η οποία σας απορροφά όλη την ενεργητικότητα. Δεν σταματάτε όμως εκεί, επιστρέφετε στο σπίτι και συνεχίζετε να μιλάτε για τα επαγγελματικά σας. Προσοχή, όλη σας η ζωή δεν πρέπει να είναι η δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Παρόλο που οι φίλοι και οι συνεργάτες βρίσκονται σε πολύ ευχάριστη διάθεση, εσείς διατηρείτε τη σοβαρότητά σας και κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να ευθυμήσετε. Γιατί;

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Κάτι στη δουλειά δεν το κάνατε καλά και τώρα πληρώνετε. Είστε πολύ συγχυσμένοι και τα βάζετε με τους κανονισμούς, ενώ δεν πρέπει. Στη συνέχεια της μέρας θα σας γίνουν καλές προτάσεις για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Σίγουρα είστε γεννημένοι για αρχηγοί, αλλά μην το δείχνετε τόσο έντονα. Οι άλλοι ζηλεύουν και μπορεί να σας σταθούν εμπόδιο. Στη δουλειά, οι στόχοι σας υλοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Μάλλον είστε καλύτερα σήμερα. Φαίνεται ότι τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά. Τα αισθηματικά σας πάνε περίφημα. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά για δύο.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Κάποια σχόλια γύρω από το άτομό σας ή το σύντροφό σας θα σας χαλάσει το κέφι, αλλά μην το βάλετε κάτω. Χαλαρώστε σε μια ατμόσφαιρα ρομαντική με χαμηλό φωτισμό και απαλή μουσική.