Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Κάντε υπομονή όσο μπορείτε περισσότερο και μην είστε αδιάλλακτοι. Ακούστε τι σας λένε οι φίλοι ή οι συγγενείς. Μόνο έτσι θα πετύχετε ορισμένα πράγματα. Ιδανική μέρα για ομαδικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Η επαγγελματική σας πορεία εμποδίζεται από κάποιες υποθέσεις που δεν έχουν επιλυθεί ακόμη, αλλά μην απελπίζεστε πρόκειται για κάτι το προσωρινό. Υπομονή!

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Ελέγξτε καλά τα νεύρα σας σήμερα γιατί μάλλον κάποιο δικό σας άτομο θα σας θίξει χωρίς να το θέλει βέβαια κι εσείς αν δεν προσέξετε θα παρεξηγηθείτε. Η καριέρα σας εξελίσσεται ικανοποιητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Μείνετε και μία μέρα στο σπίτι να ηρεμήσετε και να σας δουν και οι δικοί σας που τόσο σας έχουν επιθυμήσει. Χαλαρώστε και συζητήστε με την οικογένειά σας. Νοσταλγούν τις μέρες που περνούσατε μαζί τους!

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Το γεγονός ότι καταπιέζετε τους δικούς σας ανθρώπους, γίνεται αιτία να απομακρύνονται από κοντά σας. Χαλαρώστε, γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι. Βγείτε έξω και διασκεδάστε, το έχετε ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Σταματήστε να σκέπτεστε το κακό και ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας που έχετε παραμελήσει εν γνώση σας. Ο σύντροφός σας έχει την ανάγκη σας, αλλά κι εσείς θέλετε έναν ώμο για να στηριχτείτε.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Κάποιοι θα σας δείξουν την οργή τους σήμερα λόγω της κακής σας συμπεριφοράς. Συγκρατηθείτε και μη βρίσετε γιατί μετά θα μετανιώσετε πικρά. Η ερωτική σας ζωή κυλά ήρεμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Μην αφήνετε σε κάποιους να πιστεύουν ότι είστε τόσο αθώοι. Δείξτε τους τα νύχια σας για να πάψουν να σας εκμεταλλεύονται. Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Αναλάβετε πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Ό,τι είναι να κάνετε με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας κάντε το τίμια και ξεκάθαρα. Μην ενεργείτε πίσω από την πλάτη τους, γιατί θα αποκαλυφθείτε. Ευνοϊκή μέρα για τα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη σήμερα. Ικανοποιήστε τα τρελά σας όνειρα με το σύντροφο και ανάψτε φωτιές στους πάντες. Εξάλλου πάντα επιθυμούσατε μια τέτοια στιγμή. Ήρθε ή ώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Μπορείτε να ανανεωθείτε και μάλιστα σύντομα. Μόνο έτσι θα αλλάξει η διάθεσή σας. Είστε ικανοί και μπορείτε να τα προλάβετε όλα. Η υγεία σας είναι πολύ καλή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορείτε να αρχίσετε την κραιπάλη.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Μάλλον δύσκολα ξεκινά η σημερινή μέρα με πολλές ζήλιες και κλάματα. Πληρώνετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Το παραστράτημα δεν συγχωρείται.