Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Προετοιμαστείτε, γιατί σας περιμένει ένας "βαρύς" χειμώνας από άποψη δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Με τη φόρα που έχετε πάρει γρήγορα θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Αποδεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν και μη φοβάστε τίποτα. Στην προσωπική ζωή πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Εξαντλείστε πάρα πολύ τελευταία και αυτό θα έχει άσχημες επιπτώσεις στην υγεία σας αν δεν πάρετε εγκαίρως τα μέτρα σας. Στον οικονομικό τομέα μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα στη δουλειά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λάθος επιλογές. Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Στην προσωπική ζωή υπάρχει στασιμότητα. Υπομονή!

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Ξεπερνιούνται τα οικογενειακά προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και γεύεστε την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές, αλλά οτιδήποτε κάνετε ζητήστε τη γνώμη δικού σας ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Η οργάνωση και ο προγραμματισμός θα σας οδηγήσουν στην οικονομική επιτυχία. Αποδεχτείτε τις επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν,(είναι ενδιαφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Η παρορμητικότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη επιλογές. Συμβουλευτείτε τους συναδέλφους σε θέματα δουλειάς. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες όσο πιο σύντομα μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Προσωρινή είναι η στασιμότητα στη δουλειά σας. Κάντε υπομονή κι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Μην κάνετε άσκοπες αγορές. Περιορίστε όσο μπορείτε τα έξοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αν θέλετε να κάνετε καριέρα καλό είναι να εργαστείτε πιο εντατικά. Στον αισθηματικό τομέα, πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην είστε καταπιεστικοί. Οι ελεύθεροι διανύετε μια περίοδο πολύ θετική. Θα κάνετε πολλές κατακτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Η καλοσύνη και η ευγένειά σας είναι γνωστή, αλλά δεν αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους. Καλό είναι να γίνετε πιο "σκληροί". Στην προσωπική ζωή υπάρχει στασιμότητα, αλλά υπεύθυνοι είστε εσείς και τα προβλήματά σας. Αλλάξτε συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η μέρα δεν προσφέρεται για οικονομικές συναλλαγές. Κάντε υπομονή για λίγες μέρες. Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και εσείς αρχίζετε να ηρεμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτή την εποχή. Στην προσωπική ζωή, αν δεν προσέξετε, κινδυνεύετε να διαλύσετε τη σχέση σας. Προσοχή στην υγεία σας.