Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Αν καταφέρετε και χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας θετικά, τότε θα πετύχετε επαγγελματικά και όλοι θα αναγνωρίσουν τα προσόντα σας και θα σας εκτιμήσουν ακόμη πιο πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Συνεχίστε να εργάζεστε όπως πρώτα και μη παρασύρεστε από κούφιες υποσχέσεις. Αν σας γίνουν κάποιες προτάσεις πριν τις αποδεχτείτε, ερευνήστε καλά τις προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Μελετήστε πολύ καλά τα σχέδιά και τα προγράμματά σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίησή τους. Μην αφήσετε τίποτε στην τύχη. Τα αισθηματικά σας παραμένουν ουδέτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερη δουλειά, γιατί δε θα τα καταφέρετε. Ήδη νιώθετε εξαντλημένοι. Προτιμήστε να μετακινηθείτε ή να αλλάξετε παραστάσεις με οποιοδήποτε τρόπο.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Χαρούμενη συνάντηση θα έχετε σήμερα με πρόσωπα που από καιρό δε βλέπατε. Η διάθεσή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Καλλιεργήστε τις δημόσιες σχέσεις, τις έχετε ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Μάλλον θα ξαφνιαστείτε σήμερα από κάποια είδηση που θα πάρετε. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ευχάριστη. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας ειδικά σήμερα.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Μην αντιδράτε περίεργα στις συμβουλές των άλλων, γιατί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και θέλουν το καλό σας. Ευνοϊκή μέρα για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Συγκεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε γιατί υπάρχουν παγίδες που πρέπει να αποφύγετε. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και δουλέψτε με μεθοδικότητα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σταθερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αποφασίστε να γυμναστείτε και να αδυνατίσετε. Είναι θέμα υγείας. Η προσωπική σας σχέση θα καλυτερέψει αν δείξετε ότι προσπαθείτε. Οργανώστε μία φιλική βραδιά και αποφύγετε να μείνετε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Οι γύρω σας νιώθουν πολύ κουρασμένοι και απογοητευμένοι, γι' αυτό φροντίστε να τους αντιμετωπίσετε με ευγένεια. Το έχουν ανάγκη και θα σας ευγνωμονούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Δείτε πιο πρακτικά και ψύχραιμα τα ερωτικά θέματα και μην παρασύρεστε από ανόητους συναισθηματισμούς. Πρέπει να φανείτε λογικοί αν θέλετε να διατηρήσετε αυτή σας τη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά σας και για να εξελιχθείτε. Μην αγωνιάτε με όλα τα θέματα. Αφήστε και κάτι στην τύχη. Οργανώστε μια φιλική βραδιά και αποφύγετε τη μοναξιά.