Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Το έχετε παρακάνει με τις υπερβολές και θα το πληρώσετε με την υγεία σας. Προσέξτε λίγο, για το καλό σας. Είστε άνθρωποι των άκρων, αλλά πρέπει να συνετιστείτε. Οι στόχοι σας υλοποιούνται σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Ορισμένα θέματα περιμένουν άμεση λύση, αλλά δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε σήμερα. Χαλαρώστε και αφήστε να περάσουν μια δυο μέρες. Η καριέρα σας εξελίσσεται ικανοποιητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Μερικές φορές γίνεστε παράλογοι. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σήμερα. Νιώθετε απογοητευμένοι, γιατί κάποια τρελά όνειρά σας δεν πραγματοποιήθηκαν. Προσγειωθείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Συναρπαστική μέρα η σημερινή. Διάφορα απρόοπτα γεγονότα θα σας αναστατώσουν τη ζωή με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό. Ζήστε κάθε στιγμή! Ευνοϊκή μέρα για όσους ασχολείστε ή ενδιαφέρεστε για την τέχνη.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Αν δεν φροντίσετε να αλλάξετε συνήθειες και παραμείνετε και σήμερα στα ίδια τότε η μέρα σας θα είναι άκρως εκνευριστική και βαρετή. Κάντε κάτι το διαφορετικό. Οργανώστε ένα δείπνο έκπληξη για δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Ευνοϊκή μέρα για αγορές και ανανέωση. Μη διστάσετε να ξοδέψετε για τον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, γιατί δεν τις περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Η γοητεία σας ορισμένες φορές γίνεται επικίνδυνη. Προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί θα προκαλέσετε σχόλια και θα σας κατηγορήσουν ότι επίτηδες φέρεστε σκληρά για να κάνετε δύσκολη τη ζωή στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Μη διστάζετε να βοηθάτε οποιονδήποτε που έχει την ανάγκη σας στη δουλειά ή στην οικογένεια. Θα ανταμειφθείτε στο μέλλον για ό,τι κάνετε. Ευνοϊκή μέρα για να ταξιδέψετε ή για να οργανώσετε εκδρομές.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Συνεχίστε να εργάζεστε στους ίδιους ρυθμούς και μην επηρεάζεστε από κακές κριτικές. Διαφυλάξτε την εικόνα σας από κακούς συναδέλφους . Η υγεία σας είναι καλή, αλλά πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε τα αναγκαία μέτρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Πολύ καλές προοπτικές σας ανοίγονται στη δουλειά σας αρκεί να είστε πάντα σε ετοιμότητα και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες. Είστε από τη φύση σας εφευρετικοί και θα τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Αν δεν τακτοποιήσετε τα οικογενειακά σας θέματα δεν θα ηρεμήσετε. Φροντίστε τα και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ή τα επαγγελματικά σας. Οι στόχοι σας σύντομα θα υλοποιηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Αφεθείτε στο ρομαντισμό της νέας σας σχέσης και απολαύστε κάθε στιγμή. Νιώθετε πρωτόγνωρα αισθήματα. Ονειρευτείτε και μη σκέφτεστε τίποτε άλλο, γιατί τα ωραία κρατούν λίγο.