Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Μερικές από τις υποθέσεις σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό σας στενοχωρεί. Μην το βάζετε κάτω, είναι προσωρινή η καθυστέρηση. Τα επαγγελματικά σας πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Γελάστε και εντυπωσιάστε τον κύκλο σας με το χιούμορ σας. Ηρεμήστε, όλοι οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Απρόοπτα γεγονότα θα σας αναστατώσουν τη ζωή, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Καλλιεργήστε τις φιλίες σας, γιατί έχετε ανάγκη από παρέες και κοινωνικές εξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Φανταστική η σημερινή μέρα. Είστε έτοιμοι να δείξετε τη στοργή και την τρυφερότητά σας σε όσους αγαπάτε. Η στάση σας αυτή θα βρει ανταπόκριση και όλοι θα αισθανθείτε καλύτερα.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Όσοι έχετε παιδιά πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να λύσετε τις διαφορές σας. Η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι δεν είναι καλή. Ασχοληθείτε με την τέχνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόσωπο, αλλά πριν το πλησιάσετε καλό είναι να μάθετε ποια είναι τα αισθήματά του για σας. Στον επαγγελματικό τομέα όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Ευνοϊκή μέρα για να οργανώσετε ένα ταξίδι και να το πραγματοποιήσετε. Το έχετε απόλυτη ανάγκη. Πρέπει λίγο να δείτε και τον εαυτό σας. Η αλλαγή παραστάσεων θα σας χαλαρώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Μεγάλη σημασία έχει για σας η δουλειά και η κοινωνική σας ζωή. Κάντε κάτι για να προωθήσετε και τα δύο. Το να κλείνεστε στο σπίτι δε σας προσφέρει τίποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Στη δουλειά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις αντιδράσεις των συναδέλφων σας. Ειδικά σήμερα που θα παρουσιαστεί μια καινούργια ιδέα από την οποία θα εντυπωσιαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Πολλά πράγματα αλλάζουν στη δουλειά σας που θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Οι προοπτικές είναι καλές, αρπάξτε τις πριν σας προλάβουν άλλοι.

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σταδιακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Ακούτε τα προβλήματα των άλλων, αλλά μην τα κάνετε δικά σας και στενοχωρήστε. Εντυπωσιάζεστε από μερικά πρόσωπα, αλλά προσγειωθείτε γιατί θα σας απογοητεύσουν.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Φροντίστε ιδιαίτερα το σύντροφό σας σήμερα, γιατί έχει απόλυτη ανάγκη από τρυφερότητα. Οι ανασφάλειες που τον βασανίζουν σήμερα είναι εντονότερες. Η βραδιά σας θα είναι άκρως ερωτική.