Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Αναζητήστε τους φίλους σας και ξεπεράστε μαζί τους το χρόνιο πρόβλημα που σας βασανίζει. Μόνοι σας δεν θα τα καταφέρετε. Αποκτήστε εμπειρίες πάνω στη δουλειά, αν θέλετε να προωθηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Είστε αρκετά έξυπνοι για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αρκεί να μην προσπαθήσετε να τις επιβάλλετε. Ευνοϊκή μέρα για να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Αν θέλετε να εξελιχθείτε στη δουλειά σας καλλιεργήστε τις δημόσιες σχέσεις και κάντε τις κατάλληλες επαφές. Βρείτε ένα χόμπι για να εκτονώνεστε μετά από μια κουραστική μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Μάλλον η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Ξεκινάτε πολύ καλά με τη δουλειά, η οποία είναι άκρως αποδοτική και αν ασχολείστε με την τέχνη θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Τακτοποιήστε τα οικογενειακά σας θέματα αν θέλετε να ευχαριστήσετε τους δικούς σας. Ευνοϊκή μέρα για ταξίδια με φίλους ή με το σύντροφο. Κάντε τις αγορές που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλούς τομείς και να τα καταφέρετε εντυπωσιάζοντας τους γύρω σας. Ευνοϊκές προτάσεις θα σας γίνουν σήμερα πάνω στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Αν δυσκολεύεστε από οικονομικής πλευράς ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας. Δεν θα σας αρνηθούν. Οι σχέσεις σας αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα καλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας με την οικογένεια για να μη δημιουργηθούν ρήγματα, τα οποία δύσκολα θα κλείσουν. Να είστε σήμερα υπομονετικοί με αυτά που θα σας πουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σήμερα, η μέρα προσφέρεται για λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Οι σχέσεις σας ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Οργανώστε μια ξεχωριστή βραδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Μια νέα γνωριμία θα σας διαταράξει και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Συζητήστε τα προβλήματά σας με την οικογένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί πολύ μόνο αν ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας. Θα σας υποστηρίξουν χωρίς δεύτερη συζήτηση. Η μέρα προσφέρεται για τέτοιου είδους θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Η καριέρα σας εξελίσσεται ακριβώς όπως επιθυμείτε, γι' αυτό χαρείτε και μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα οικογενειακά βάρη. Αυτά δεν τελειώνουν ποτέ. Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και. .. χαλαρώστε!