Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Επιτέλους, έχετε αρχίσει και ξυπνάτε. Καταλαβαίνετε ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας και αυτό σας ανακουφίζει. Οι σχέσεις σας με τους γύρω, συνεργάτες και οικογένεια, είναι καλές.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις αν αγνοείτε το θέμα. Θα οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα και υπάρχει κίνδυνος να παγιδευτείτε. Μάθετε πρώτα να ερευνάτε, να συγκεντρώνετε πληροφορίες και έπειτα να μιλάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Κάποιες καλές προτάσεις θα σας γίνουν σήμερα στη δουλειά. Εκμεταλλευτείτε τις, για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες στη δουλειά, θα το εκτιμήσουν οι ανώτεροί σας.

ΚΑΡΚΙΝΌΣ:21-6/22-7

Προετοιμαστείτε για μια μικρή εκδρομή έτσι για να ξεκουραστείτε λίγο και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις με το έτερον ήμισυ. Σημαντικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε κι άλλο στη δουλειά.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Είστε πάρα πολύ ανυπόμονοι και θέλέτε να φθάσετε γρήγορα στο στόχο σας. Δυστυχώς, όμως, θα χρειαστεί να περιμένετε. Στο σπίτι επικρατεί μια ήρεμη κατάσταση. Διατηρήστε την όπως έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Φροντίστε την οικογένειά σας όσο μπορείτε καλύτερα δείχνοντας τα αληθινά σας αισθήματα. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να εκτιμήσουν αυτό που εσείς κάνετε. Δεν είναι κακό που και που να εκφράζετε τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Μάλλον δεν είναι καλή η κατάσταση στο σπίτι και αυτό σας κάνει να συμπεριφέρεστε περίεργα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μη χάνετε το κέφι σας. Είνάι πράγματα που συμβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Μην αδιαφορείτε για κληρονομικά ζητήματα και για την υγεία των δικών σας. Αντιμετωπίστε τα ψύχραιμα σήμερα κιόλας. Συναντηθείτε με φίλους και συνεργάτες και καλλιεργήστε τις δημόσιες σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Πολλά εμπόδια συναντάτε στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι. Οι συζητήσεις που γίνονται είναι άκαρπες. Ηρεμήστε και αναζητήστε τη χρυσή τομή, διαφορετικά θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Πολλά οικογενειακά προβλήματα αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο. Δείτε τα με μεγαλύτερη προσοχή και ευαισθησία. Θα σας γίνουν σημαντικές προτάσεις για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η προσωπική σας ζωή κυλά ήρεμα και θα συνεχίσει να είναι έτσι αν δεν αφήσετε την οικογένειά σας να ανακατευθεί. Μάθετε να μην τους ανακοινώνετε το κάθε τι.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τα προβλήματα στην οικογένεια και αναζητήστε τις ιδανικές λύσεις συζητώντας με το σύντροφο και τα παιδιά. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν μέρα με τη μέρα.