Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Ένα τεστ αυτογνωσίας θα σας έκανε καλό, γιατί δεν ξέρετε τι θέλετε. Όταν το μάθετε, τότε μόνο θα μπορέσετε να προχωρήσετε. Ευνοούνται σήμερα οι μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Από καιρό επιθυμείτε να συνεργαστείτε με κάποιους και η επιθυμία σας αυτή πραγματοποιείται σήμερα. Να είστε σίγουροι πως θα πετύχετε. Η κοινωνικότητά σας είναι στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Η παρορμητικότητά σας θα σας φέρει σε δύσκολη θέση σήμερα. Πάρτε τα μέτρα σας όσο είναι δυνατόν. Ευνοϊκή μέρα για τους στόχους σας και την προβολή των ιδεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Η σχέση σας πάει πολύ καλά και κινδυνεύετε να τη διαταράξετε με αναδρομές στο παρελθόν. Σβήστε το μια για πάντα, δε σας κάνει καλό. Σκεφτείτε το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Έχει πέσει η αποδοτικότητά σας στη δουλειά και θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση αν δεν ενεργήσετε γρήγορα. Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι καλές δίχως τίποτε το ιδιαίτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Το να είστε έξυπνοι είναι προσόν. Μην κάνετε όμως υποδείξεις και καυστική κριτική στους γνωστούς σας, γιατί θα τους ενοχλήσετε και είναι κρίμα. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Η υπερπροστασία της οικογένειας σας πνίγει. Ξεφύγετε λίγο με την παρέα σας και χαλαρώστε. Όλα γίνονται από αγάπη. Στην προσωπική σας ζωή ο ερωτισμός είναι στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Μάλλον δεν είστε έτοιμοι να υπογράψετε συμβόλαια και να διευθετήσετε οικονομικές συναλλαγές. Χαλαρώστε και δείτε αν μπορείτε να το αναθέσετε σε άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Σίγουρα προτεραιότητα έχουν τα οικονομικά σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι κι εσείς έχετε ανάγκη από διασκέδαση. Συνδυάστε και τα δύο. Συναντηθείτε με φίλους και οργανώστε μια φανταστική βραδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Δε θα βρείτε καλύτερη μέρα από τη σημερινή για τη διευθέτηση των οικονομικών συναλλαγών σας και για να ικανοποιήσετε κάποιες φιλοδοξίες σας. Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Ανανεώστε το χώρο στον οποίο μένετε και το κέφι σας θα φτιάξει. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Ευνοϊκή μέρα για ταξιδάκια ή για κοντινές εκδρομές.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Πριν αποφασίσετε για τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν πάρτε τα μέτρα σας και συμβουλευτείτε δικηγόρους. Υπάρχει κίνδυνος να πέσετε σε παγίδες.