Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Στον επαγγελματικό τομέα νιώθετε αρκετά ασφαλείς και αυτό σας ανοίγει νέους δρόμους επιτυχίας. Ευνοϊκή μέρα για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μη φέρεστε εγωιστικά, ενδιαφερθείτε και για τους άλλους και τις ανάγκες τους. Η προσωπική σας ζωή είναι πολύ καλή. Γίνετε πιο τρυφερή και αφήστε τα παιδιαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για αποφάσεις. Μην κάνετε τίποτε για το οποίο δεν είστε σίγουροι. Σημαντικές γνωριμίες θα κάνετε σήμερα και θα σας αλλάξουν τον τρόπο ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι υποφέρουν και μόνο εσείς μπορείτε να ελεήσετε. Κάντε το και θα σας ευγνωμονούν για πάντα.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Ο εγωισμός σας είναι ανυπόφορος. Σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και αγνοείτε τους άλλους που έχουν κάνει τόσα για σας. Αλλάξτε συμπεριφορά πριν να είναι αργά. Ασχοληθείτε με την τέχνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Τα επαγγελματικά σας πάνε περίφημα γι' αυτό μη διστάζετε να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας σε διάφορα θέματα. Σας έχει βοηθήσει πολλές φορές. Ευνοϊκή μέρα για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Είστε πολύ δυναμική και αυτό φοβίζει το σύντροφό σας. Πάψτε να το δείχνετε ή εξηγείστε ότι έτσι είστε. Καλό είναι να αποφεύγετε να του επιβάλλεστε. Κατά τα άλλα είστε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Αν πραγματικά επιθυμείτε να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας πάρτε εσείς την πρωτοβουλία και οργανώστε κάτι το σπέσιαλ. Θα χαρεί ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σας εξελίσσονται ικανοποιητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αν συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και να είστε δυναμικοί σίγουρα θα πετύχετε τους στόχους σας. Μην αφήσετε σε τρίτους να ανακατευθούν και να σας μειώσουν τον ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Είστε τόσο ευέξαπτοι σήμερα που καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές επαφές με συναδέλφους ή άτομα οικεία γιατί θα ξεσπάσετε σε αυτούς και θα είνάι άσχημα. Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Δείτε με σειρά προτεραιότητας τις διάφορες επιθυμίες σας και αξιολογήστε τις. Απομονωθείτε και σκεφθείτε καλά. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μάλλον θα σας γίνουν καλές προτάσεις .

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Αν θέλετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας χρησιμοποιήστε διπλωματικότητα και θα πετύχετε. Έχετε τον τρόπο να γοητεύετε τους γύρω σας. Σύντομα τα σχέδιά σας θα γίνουν πραγματικότητα.