Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Δώστε τη μάχη σας τόσο για τα επαγγελματικά σας, όσο και για τα προσωπικά σας θέματα που είναι πρωτίστης σημασίας για σας. Μη φοβάστε, έχετε μόνο υπομονή και θα πετύχετε.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Μάλλον ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο ταξίδι. Μη διστάζετε, το έχετε ανάγκη. Εξάλλου, η νέα Σελήνη είναι με το μέρος σας. Καλλιεργήστε τις δημόσιες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Τα πράγματα τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι είναι δύσκολα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τα νεύρα σας να ξεσπάσουν. Θα χειροτερέψετε την ήδη ηλεκτρισμένη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Τόσο τα επαγγελματικά σας, όσο και τα προσωπικά σας σχέδια ολοκληρώνονται και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Προχωρήστε ακάθεκτοι. Ευνοϊκή μέρα για συνεργασίες.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και το ηθικό σας ειδικά σήμερα είναι υψηλό. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Η νέα Σελήνη είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Δείτε τι πραγματικά φταίει στη σχέση σας και δεν αισθάνεστε πια άνετα. Κινηθείτε προσεκτικά και κυρίως διπλωματικά. Έχετε ανάγκη από ψυχαγωγία. Αναζητήστε τους φίλους σας και βγείτε έξω ή καλέστε τους στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Τάση αυτοσυγκέντρωσης έχετε σήμερα και καλό είναι να ακούσετε τη φωνή της ψυχής σας. Μείνετε στο σπίτι και σκεφθείτε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Προσπάθειες απελευθέρωσης κάνει ο σύντροφός σας και αυτό σας ανησυχεί. Μη δείξετε όμως την ανησυχία σας, γιατί θα πάρει αέρα. Σύντομα θα επανέλθει εκεί που ήταν.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Όλα τα σχέδιά σας για σήμερα θα έχουν αίσιο τέλος και αυτό θα σας ευχαριστήσει. Οι νέες φιλίες που κάνατε θα σας δώσόυν την ευκαιρία να ενταχθείτε σε κύκλους που από καιρό επιθυμούσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Μη φοβάστε να επεκταθείτε στη δουλειά σας, το φιλικό σας περιβάλλον θα σας στηρίξει όπως πάντα. Τα ερωτικά σας είναι θαυμάσια και συνεχώς κερδίζετε έδαφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Όμορφη προμηνύεται η βραδιά σήμερα, με φίλους και συνεργάτες. Θα ανταλλάξετε απόψεις πάνω σε πολλά θέματα και θα κατασταλάξετε, βρίσκοντας τη χρυσή τομή σε διάφορα ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Μάλλον θέλετε να ενδώσετε σε κάποια περιπετειούλα και όπως πάτε θα το κάνετε. Προσέξτε μόνο, γιατί αν αποκαλυφθείτε εσείς θα είστε ο χαμένος. Αρκεστείτε σε αυτό που έχετε και εκτονωθείτε με σπορ.