Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Το γεγονός ότι αποκτάται σε καθημερινή βάση εμπειρίες είναι πολύ καλό και θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Οι σχέσεις σας είναι καλές, αλλά πρέπει να προσπαθείτε συνεχώς και να μη διαμαρτύρεστε με το παραμικρό.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Σίγουρα αντιμετωπίζετε διάφορα εμπόδια, αλλά δεν είστε οι μόνοι. Πρέπει να κάνετε υπομονή και όλα θα ξεπεραστούν αργά ή γρήγορα. Η δουλειά σας πάει πολύ καλά και κάθε μέρα κερδίζετε την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Αν είστε τύποι αθλητικοί ή αγαπάτε γενικά τα σπορ δεν θα βρείτε καλύτερη μέρα από τη σημερινή για να γυμναστείτε και να εκτονωθείτε με τρόπο υγιεινό. Οι σχέσεις σας είναι καλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Ανακοινώστε τα σχέδιά σας στην οικογένεια και προετοιμαστείτε για τις αντιδράσεις τους. Σε πρώτη φάση δεν θα συμφωνήσουν, αλλά αν τους δώσετε χρόνο να σκεφθούν θα καταλάβουν πόσο δίκιο έχετε.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Αν προσπαθήσετε να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας να ξέρετε ότι θα συναντήσετε τη δυσαρέσκεια των γύρω σας. Είστε αρκετά ώριμοι για να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Μάλλον θα απογοητευθείτε αν περιμένετε να συμφωνήσουν τα παιδιά σας με τις απόψεις σας. Καταλάβετέ το είναι μια άλλη γενιά. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και δείτε τις προοπτικές ανοίγματος σε άλλους τομείς.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Βγείτε από την απομόνωση και συναντήστε φίλους και γνωστούς που σας έχουν χάσει εδώ και καιρό. Όλοι σας αγαπάνε και σας θέλουν στην παρέα τους. Ασχοληθείτε με τις σπουδές και μην απογοητεύεστε με την πρώτη αναποδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Αποφύγετε τις συζητήσεις που θα διεξαχθούν στη δουλειά σας, γιατί θα πάρουν επικίνδυνη τροπή. Θα εμπλακείτε σε μεγάλες περιπέτειες. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και θα πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αν θέλετε να πετύχετε στη δουλειά σας πρέπει να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά. Κάντε δημόσιες σχέσεις και δεν θα μετανιώσετε. Η προσωπική σας σχέση είναι καλή.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Είστε αρκετά αισιόδοξοι για να μπλοκάρεστε από συντηρητικές ιδέες. Αφήστε κατά μέρος την επιφυλακτικότητα και προχωρήστε μπροστά. Οι σχέσεις σας περνούν δύσκολες φάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Ελέγξτε τα αισθήματά σας και τα οικονομικά σας με λογική και υπευθυνότητα πριν προχωρήσετε σε συμπεράσματα. Η υγεία σας είναι καλή, αλλά συνεχίστε να παίρνετε τα κατάλληλα μέτρα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Στη δουλειά καλό είναι να πάρετε πρωτοβουλίες και μάλιστα σύντομα. Αλλά αν σκέφτεστε να κλείσετε συμφωνίες πρέπει να ερευνήσετε το χώρο και να αναλύσετε όλες τις παραμέτρους.