Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Μάλλον σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Μη διστάσετε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία όσο καλύτερα μπορείτε. Πλησιάζετε στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Στη δουλειά θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα γιατί αν κάνετε τις σωστές κινήσεις και φερθείτε με διπλωματία θα πετύχετε περισσότερα από αυτά που ελπίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Μη ζητάτε τη βοήθεια άλλων για να εξελιχθείτε. Μπορείτε να τα καταφέρετε και μόνοι σας, αρκεί να μη διστάσετε. Είστε πάρα πολύ κοινωνικοί και αυτό σας διευκολύνει στις σχέσεις και στο να κάνετε τις κατάλληλες επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Μάλλον θα τα καταφέρετε να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, από το οποίο θα ωφεληθείτε πολύ. Βοηθήστε δικό σας άτομο που τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για σας.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να έρθετε σε επαφή με κατάλληλα άτομα, που είναι τα μόνα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Αν πετύχετε το σύντροφό σας σε καλή στιγμή, συζητήστε τα προσωπικά σας και θα βρείτε την ιδανική λύση. Οργανωθείτε και διασκεδάστε. Όλα τα προκαλεί η κούραση και η πλήξη.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Μια περιπέτεια θα ζήσετε σήμερα που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Δεν την περιμένατε γι' αυτό και θα έχει γλύκα. Οι στόχοι σας τόσο στη δουλειά, όσο και στις σπουδές πραγματοποιούνται σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Προσπαθήστε να μη σας τύχει τίποτε και ματαιώσετε την αποψινή βραδιά με την παρέα σας. Θα ξεφαντώσετε και το έχετε μεγάλη ανάγκη. Επιπλέον θα γνωρίσετε νέα άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Κάποιες αντιξοότητες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά μην πτοείστε. Αφήστε τη φαντασία σας να σας οδηγήσει σε τόπους μακρινούς και κάντε το παν για να ξεχαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Αν καταφέρετε και δείξετε την καλή πλευρά του χαρακτήρα σας σίγουρα η σχέση σας θα πάρει άλλη τροπή. Προς το παρόν, ο σύντροφος δυσπιστεί.

Ευνοϊκή μέρα για όνειρα και αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η αναγνώριση των προσόντων σας στη δουλειά είναι υπόθεση αποκλειστικά δική σας. Φροντίστε να αναπτύξετε κατάλληλες σχέσεις με τους ανωτέρους σας και να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με τους συναδέλφους.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Κάτι πρέπει να κάνετε με τη σχέση σας που έχει τελματώσει. Ή έχετε διάθεση και θα προσπαθήσετε ή δεν έχετε. Αποφασίστε. Συζητήστε το με την οικογένειά σας και κινηθείτε προσεκτικά.