Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Αν θέλετε να έχετε μια σχέση ήρεμη, κερδίστε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας και σταματήστε τις ζηλοτυπίες. Πρέπει να αποκτήσετε μια άψογη συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Αν επιθυμείτε να βελτιώσετε τη θέση σας στη δουλειά πρέπει να κινηθείτε πολύ προσεκτικά και να είστε άψογοι στη συμπεριφορά σας με τους άλλους. Μελετήστε καλά τις προτάσεις που θα προτείνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Η σχέση σας παρουσιάζει αστάθεια, γι' αυτό καλό είναι να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματά σας. Αξίζει να προσπαθήσετε. Ευνοϊκή μέρα για συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Μην ανακατεύεστε σε ζητήματα των οποίων η λύση είναι θέμα άλλων. Δεν σας πέφτει λόγος. Φροντίστε την επιμόρφωσή σας χωρίς αναβολές. Συναντήστε τους φίλους σας που έχετε καιρό να δείτε.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας δεν έχετε τη διάθεση να συμβιβαστείτε. Δικαίωμά σας βέβαια, αλλά μην κλαίγεστε κιόλας. Αποκτήστε ένα χόμπι που θα σας αποσπά τη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Στα οικονομικά θέματα μάλλον δεν θα βρείτε σύμφωνη την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους, γιατί ίσως έχουν περισσότερη πείρα από σας σε θέματα διαχείρισης.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Αν λογικευτείτε και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά θα περάσετε θαυμάσια με το σύντροφό σας. Αξίζει να προσπαθήσετε. Ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Αν καταφέρετε και διαχειριστείτε τα χρήματά σας καλά τότε υπάρχει ελπίδα να περάσετε καλά με το πρόσωπο και να μη μετανιώσετε. Συζητήστε τα οικογενειακά σας προβλήματα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για εξερεύνηση και ταξίδια. Έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων. Τολμήστε το και θα δείτε τη ζωή με αγάπη και αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Το γεγονός ότι είστε ακούραστοι και δεν πτοείστε από τις μεγάλες ευθύνες που έχετε, δείχνει το πόσο δυνατοί και άξιοι είστε. Εξάλλου σας το αναγνωρίζουν όλοι και γρήγορα θα σας το αποδείξουν και έμπρακτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Μπορείτε να οργανωθείτε και να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας σύντροφο. Αν δεν τα καταφέρετε να τα υλοποιήσετε, ονειρευτείτε τα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Θα πετύχετε τους στόχους σας μόνο αν συγκεντρώσετε τις κατάλληλες πληροφορίες. Αρχίστε από σήμερα. Μην παραμελείτε τη μόρφωσή σας.