Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Θα σας ζητηθεί να συνεργαστείτε με κάποια άτομα. Πριν απαντήσετε όμως, ψάξτε το για να δείτε αν αξίζει τον κόπο. Η προσωπική σας ζωή καλυτερεύει και αυτό οφείλεται στις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση για τα θέματα που σας απασχολούν καλό είναι να σκεφτείτε πολύ καλά τι σας συμφέρει. Η υγεία σας είναι καλή, αλλά πρέπει να κάνετε ένα τσεκ- απ.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Προς το παρόν τα σχέδιά σας δεν πραγματοποιούνται, αλλά τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο σ' αυτά. Συμπτώσεις είναι και όχι δυσκολίες. Ασχοληθείτε με τα διάφορα είδη τέχνης, θα σας κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Μάλλον θα σας αναθέσουν βάρη στη δουλειά σας και θέλετε να τα αποφύγετε. Δεν μπορείτε, γι' αυτό μοιραστείτε τα με δικό σας πρόσωπο. Εμπιστευθείτε τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Δεν είστε και πολύ ήρεμοι σήμερα για να προγραμματίσετε τις ενέργειές σας πάνω σε εργασιακά θέματα. Αποφύγετέ το λοιπόν! Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους και θα προκύψουν μεγάλα οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Πάρτε τις σωστές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας σχέδια και μη βιάζεστε γιατί είστε σε ένταση. Η δουλειά σας πάει καλά, μην είστε τόσο φιλοχρήματοι.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Μάλλον θα αντιμετωπίσετε διαμάχες, τις οποίες καλό είναι να αποφύγετε. Θα στενοχωρεθείτε και θα χαλάσει η διάθεσή σας για πολύ καιρό. Η καριέρα σας εξελίσσεται ικανοποιητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Μάλλον θα εμφανιστεί κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή σας, αλλά πρέπει να προσέξετε και να μην ενδώσετε γρήγορα. Στον επαγγελματικό τομέα, όλα τα σχέδιά σας σήμερα θα υλοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Η κοινωνικότητά σας και η έμφυτη γοητεία σας θα έχει θετική αντανάκλαση στα αισθηματικά σας. Συνεχίστε τις δημόσιες σχέσεις. Καλέστε φίλους στο σπίτι και αφήστε τους έκθαμβους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Ό,τι δυσκολίες κι αν έχετε στη δουλειά σας είναι αποτέλεσμα κακών συνεργατών. Προσέξτε σε ποιους ανακοινώνετε τα σχέδιά σας. Λίγη επιφύλαξη δεν βλάπτει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Είστε αφόρητοι ζηλιάρηδες και η καχυποψία σας καταστρέφει τη ζωή. Δεν χαίρεστε τίποτα γι' αυτό νιώθετε δυστυχισμένοι. Στη δουλειά τα πράγματα είναι πολύ καλά, ειδικά σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες θα σας χαροποιήσουν, αλλά μη βιάζεστε να γιορτάσετε. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί. Καλλιεργήστε τις δημόσιες σχέσεις.