Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Έχετε πολλά θέματα στη δουλειά σας να τακτοποιήσετε, αλλά πριν το κάνετε μιλήστε με τους εργοδότες ή με τους προϊσταμένους σας. Καλλιεργήστε τις φιλίες που έχετε κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Πολύ καλές είναι οι συνθήκες στην εργασία, γι' αυτό επωφεληθείτε και δημιουργήστε παραγωγικά πράγματα. Οι συνεργασίες είναι καλές και αποδοτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Θα σας γίνουν σπουδαίες προτάσεις γύρω από τη δουλειά σας. Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να προσανατολιστείτε αλλού.

Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Στην προσωπική ζωή νιώθετε καταπιεσμένος και θέλετε να αντιδράσετε βίαια. Μην ενεργείτε βιαστικά και επιπόλαια, γιατί εσείς θα χάσετε και θα δυστυχήσετε.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Μάλλον νιώθετε καλύτερα και ο αυθορμητισμός σας θα προκαλέσει ευχαρίστηση στους δικούς σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις ευνοούνται σήμερα, γι' αυτό προετοιμάστε μια ρομαντική βραδιά για δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Ο σύντροφός σας αντιμετωπίζει πρόβλημα και στρέφεται η προσοχή σας αποκλειστικά σ' αυτόν. Μην αποκλείετε τους άλλους από τη ζωή σας και ειδικά τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Χρησιμοποιήστε κάθε μέσο σήμερα στη δουλειά σας για να εκφραστείτε όσο το δυνατόν πιο διπλωματικά γύρω από προσωπικό θέμα. Τα σχέδιά σας θα ευδοκιμήσουν, αλλά όχι σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Επιτέλους, δώσατε την ανάλογη προσοχή στον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό σας ικανοποιεί αφάνταστα. Η ζωή σας θα αλλάξει σημαντικά. Αναλύστε σε βάθος τα αισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Χαρά και ευτυχία νιώθετε σήμερα από τη σχέση σας και την απρόσμενη στάση του συντρόφου σας. Ξανοιχτείτε με τους γνωστούς σας και οργανώστε ταξίδια που τόσο επιθυμείτε να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Σίγουρα η στάση του συντρόφου σας και οι απαιτήσεις του δεν είναι ό,τι καλύτερο θα επιθυμούσατε. Όμως, φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Δώστε την ανάλογη προσοχή στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Μπορεί να κοροϊδεύετε τους πάντες, αλλά όχι και τον εαυτό σας. Βαθιά μέσα σας ξέρετε πολύ καλά ποια είναι η αλήθεια. Ευνοϊκή μέρα για να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας και να ξεκαθαρίσετε διάφορα ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Απολαύστε ένα θαυμάσιο δείπνο με τον αγαπημένο σας και όλα τα προβλήματα θα λυθούν μέσα από τη σωστή επικοινωνία. Κάντε σχέδια και πραγματοποιήστε τα.