Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Μην υπόσχεστε πράγματα που αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε ή και να ξεχάσετε. Καλλιεργήστε τις δημόσιες σχέσεις και γίνετε όσο πιο κοινωνικοί μπορείτε. Μόνο έτσι θα εξελιχθείτε επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Το μυαλό σας είναι στραμμένο σε σπουδαία ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας και την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Βέβαια, είναι θέματα μακροπρόθεσμα, αλλά καλό είναι να τα προγραμματίζετε από τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Η αισιοδοξία είναι καλό πράγμα στη δουλειά, αλλά να θυμάστε πως πρέπει να εξετάζετε όλα τα στοιχεία. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και τότε θα έχετε πολλές επιτυχίες. ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Σε θέματα επαγγελματικά δείξτε περισσότερη σύνεση και αφιερώστε χρόνο για να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένα αποτελέσματα. Στην προσωπική σας σχέση κυριαρχεί ένας προβληματισμός.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Γίνετε πιο ενεργητικοί με θέματα οικονομικά και μην αδιαφορείτε, γιατί θα γνωρίσετε δυσχέρεια που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις και αλλαγή παραστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Στριμώξτε λίγο το σύντροφό σας σχετικά με τις υποσχέσεις που σας έδωσε, γιατί μάλλον θα προσπαθήσει να τις ξεχάσει. Τα οικονομικά σας είναι καλά και σας επιτρέπουν μικρές σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Η νέα χρονιά αρχίζει καλά για σας και το σύντροφό σας. Δείξτε του την αγάπη σας και αυτός θα ανταποκριθεί αμέσως. Η τύχη είναι με το μέρος σας αρκεί να την εκμεταλλευτείτε όπως πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Χαρείτε τη σημερινή μέρα και να σκέφτεστε μόνο θετικά πράγματα. Δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα η σημερινή. Ονειρευτείτε το καλύτερο και επιδιώξτε το να γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Μάθετε να φροντίζετε και τον εαυτό σας, γιατί το αξίζετε. Έτσι θα σας εκτιμήσουν και οι άλλοι. Τα όνειρά σας γρήγορα θα πραγματοποιηθούν, αρκεί να μην τα παρατήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Όλες οι συζητήσεις που θα κάνετε μέσα στην οικογένεια θα έχουν καλή έκβαση. Οι επαγγελματικοί στόχοι σας θα υλοποιηθούν. Διατηρήστε τους ρυθμούς εργασίας σας στα ίδια επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Μοιραστείτε αυτή τη μέρα με τους δικούς σας και τους φίλους σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε. Η υγεία σας είναι καλή, αλλά μην υπερβάλλετε με την πολυφαγία και τα γλυκά.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Μάλλον θα σας πιέσουν οι καταστάσεις και θα εξομολογηθείτε πράγματα κρυφά στους δικούς σας. Στη δουλειά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και όλα θα πάνε καλά.