Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Χρήσιμες πληροφορίες

( ταινίες για όλα τα γούστα :: 3/3/2006 19:38:41) 

Ταινίες για όλα τα γούστα

Αρκετές και ενδιαφέρουσες επιλογές για ένα κινηματογραφικό διήμερο θα έχουν όσοι επιλέξουν για συντροφιά τη μικρή οθόνη, καθώς τα κανάλια έχουν προγραμματίσει πολλές ελληνικές και ξένες ταινίες για όλα τα γούστα.

Σήμερα

Τρεις ταινίες, μία ελληνική και δύο από το Χόλιγουντ, θα προβάλλει σήμερα το Mega. Στις 16.30 ο Μίμης Φωτόπουλος πρωταγωνιστεί στον "Θόδωρο και το δίκανο", στις 21.00 θα προβληθεί ο "Λάνσελοτ, ο πρώτος ιππότης" με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τον Σον Κόνερι, ενώ στις 2.10 τα ξημερώματα μη χάσετε τα "Καλύτερά μας χρόνια" με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει στις 15.00 το "Τρελό θηριοτροφείο πάει διακοπές στην Ευρώπη" και στις 6 το απόγευμα την ελληνική κωμωδία "Μικροί και μεγάλοι εν δράσει". Τρεις ταινίες έχει προγραμματίσει και το Star. Στις 17.45 μη χάσετε την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων "Ο δρόμος για το Ελ Ντοράντο", ενώ στις 10.15 και στις 00.30 θα προβληθούν οι περιπέτειες "Φόνος στο Λευκό Οίκο" και "Τζάμπο 747 σε κίνδυνο", αντίστοιχα. Η ΕΤ1 θα προβάλλει την αντιπολεμική σάτιρα του Ντάνις Τάνοβιτς "Ουδέτερη ζώνη" (00.00), ενώ το Alter έχει προγραμματίσει για τις 21.00 την περιπέτεια "Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη".

Αύριο

Δύο ξένες ταινίες, την κομεντί "Στην υπηρεσία του νόμου και της Σάρας (14.50) και την περιπέτεια "Αποστολή στον Άρη" (23.45), μπορούν να απολαύσουν οι τηλεθεατές από τη συχνότητα του Mega, ενώ ο Alpha έχει προγραμματίσει για τις 23.15 μία από τις πιο γνωστές κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου, το "Ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο". Τρεις περιπέτειες θα προβάλλει το Star. Στις 9 το "Θησαυρό της Σαχάρας", στη 1 μετά τα μεσάνυχτα την "Ολική καταστροφή" και δύο ώρες αργότερα το "Κάτι αληθινό".

Οι προβολές του διημέρου κλείνουν με την ΕΤ1 και την εξαιρετική ταινία του Ζιλ Ντασέν "Ποτέ την Κυριακή" με την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη.