Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Χρήσιμες πληροφορίες

( κινηματογραφικό σαββατοκύριακο :: 13/1/2006 18:53:20) 

Ο Νίκος Καλογερόπουλος αναγκάζεται να παραστήσει το σκηνοθέτη πορνοταινιών, για να βγάλει τα προς το ζην στην κωμωδία του Νίκου Περάκη.

Η "Λούφα και παραλλαγή" ξεχωρίζει στις ταινίες του διημέρου

Κινηματογραφικό Σαββατοκύριακο

Της Δήμητρας Τσαμποδήμου

Εκτός από τα μουσικοχορευτικά προγράμματα που κατακλύζουν κάθε Σαββατοκύριακο την μικρή οθόνη, οι τηλεθεατές έχουν άλλη μία επιλογή: τις ταινίες. Για αυτό το διήμερο τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μας έχουν προγραμματίσει πολλές και ενδιαφέρουσες επιτυχίες τόσο του εγχώριου όσο και του ξένου κινηματογράφου, με κορυφαία την περίφημη "Λούφα και παραλλαγή" του Νίκου Περάκη.

Οι φανατικοί του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου ξέρουν πως η κωμωδία "Η γυναίκα μου τρελάθηκε" που θα προβάλει το Mega σήμερα (16.40) είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για πραγματική διασκέδαση. Λίγο νωρίτερα (15.00), ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την απολαυστική μαύρη κωμωδία "Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι" με τον Μάικλ Ντάγκλας και την Κάθλιν Τέρνερ, ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου στις 11.15 το βράδυ δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την αγαπημένη "Λούφα και παραλλαγή" με τον Νίκο Καλογερόπουλο, τον Γιώργο Κιμούλη και άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Στο πρόγραμμα του STAR ξεχωρίζουν οι κομεντί "Μιχαήλ" (22.15) με τον Τζον Τραβόλτα και την Άντι Μακ Ντάουελ και "Τρελές ιστορίες του Λος Άντζελες" με τον Στιβ Μάρτιν και τη Βικτόρια Τέναντ. Οι θαυμαστές του πράκτορα 007 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμη μία του περιπέτεια από το Alter. Στις 9 το βράδυ το κανάλι θα προβάλει την "Επιχείρηση Μουνρέικερ" με τον Ρότζερ Μουρ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, ενώ τα μεσάνυχτα η ΕΤ1 έχει προγραμματίσει το δράμα "Αραράτ" με τον Κρίστοφερ Πλάμερ.

Και στο πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζουν οι ταινίες του ΑΝΤ1. Οι προβολές ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι με το "Τζουράσικ παρκ" του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ στις 6.15 το απόγευμα θα προβληθεί η καλύτερη ταινία του Ορέστη Λάσκου, η απολαυστική κωμωδία "Για ποιον χτυπάει η κουδούνα" με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο σε μια ξεκαρδιστική ερμηνεία. Στις 9 το βράδυ έρχεται η υπερπαραγωγή του Τζορτζ Λούκας "Star Wars - Επεισόδιο 2: Η επίθεση των κλώνων" με τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ. Το Mega θα προβάλει (23.45) σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τη ρομαντική κομεντί "High fidelity" με τον Τζον Κιούζακ και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ενώ η ΕΤ1 συνεχίζει το αφιέρωμα στον Λουκίνο Βισκόντι με την ταινία "Διαβολικοί εραστές" (21.00).