Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Χρήσιμες πληροφορίες

( οι ταινίες του σαββατοκύριακου :: 17/2/2006 18:57:46) 

Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον Έντουαρντ, το διάσημο "Ψαλιδοχέρη" του Τιμ Μπάρτον. (ΑΝΤ1, αύριο 14.40)

Οι ταινίες του Σαββατοκύριακου

Πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες τόσο από τον εγχώριο κινηματογράφο όσο και από το Χόλιγουντ περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ελληνικών καναλιών αυτό το Σαββατοκύριακο

Σήμερα

Οι προβολές ξεκινούν από το Mega. Στις 16.40 θα μεταδοθεί η ελληνική κωμωδία "Ένα έξυπνο μούτρο", ενώ στις 9 το βράδυ έρχεται η περιπέτεια "Αγγίζοντας το θάνατο". Στις 23.10 μη χάσετε την "Ημέρα εκπαίδευσης" με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον. Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει στις 3 το μεσημέρι την κομεντί "Ζητείται πιστό αρσενικό", ενώ στις 21.00 θα μεταδοθεί η ελληνική κωμωδία "Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο". Ο Alpha έχει προγραμματίσει για τις 15.30 την κλασική κωμωδία "Η Αλίκη στο ναυτικό". Δύο εξαιρετικές ταινίες, το "Sleepers" (22.15) με τον Μπραντ Πιτ, τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και το "Μαθήματα φόβου" (01.15) με τον Ίαν Μακ Κέλεν έχει προγραμματίσει για απόψε το βράδυ το Star. Τέλος, το Alter θα προβάλλει στις 21.00 την περιπέτεια "Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει".

Αύριο

Το εξαιρετικό σουρεαλιστικό παραμύθι του Τιμ Μπάρτον "Ο ψαλιδοχέρης" με τον Τζόνι Ντεπ θα προβάλει στις 14.40 ο ΑΝΤ1, ενώ στις 18.10 θα μεταδοθεί η κωμωδία "Της ζήλιας τα καμώματα". Το Star πιστό στο ραντεβού του με το Χόλιγουντ θα προβάλει αύριο το βράδυ τρεις ταινίες. Στις 9 το βράδυ θα μεταδοθεί η περιπέτεια "Ανάμεσα σε δύο κόσμους" με τον Κέβιν Κόστνερ, στις 00.45 το θρίλερ του Τζον Κάρπεντερ "Στο στόμα της τρέλας", ενώ ένα τέταρτο πριν από τις 3 τα ξημερώματα μη χάσετε το "Κάνε το σωστό" του Σπάικ Λι.