Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( ο αμερικανος του παοκ τρε σιμονς αποκαλυπτεται στη "θ sports" :: 12/2/2006 19:42:34) 

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΡΕ ΣΙΜΟΝΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ "Θ SPORTS"

Ανέκφραστος εκτελεστής

Κάθε καλάθι του πανηγυρίζεται δεόντως από τους οπαδούς της ομάδας και από τους συμπαίκτες του. Ο Τρε Σίμονς όμως, δεν σκάει ούτε χαμόγελο. Ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο εξηγεί στη "Θ sports" την ιδιοσυγκρασία του και υπόσχεται ακόμα καλύτερες μέρες.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Οι πρώτες εμφανίσεις του έφεραν την αμφισβήτηση, αλλά ο Τρε Σίμονς φρόντισε γρήγορα να διαψεύσει τους πάντες μέσα στο γήπεδο. "Πιστεύω, ότι ήταν η καλύτερή μου εμφάνιση μέχρι τώρα στην Ελλάδα, ειδικά στον επιθετικό τομέα. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν απογοητευμένος από την απόδοσή μου στα πρώτα παιχνίδια. Ήξερα όμως, ότι ήταν απλά θέμα χρόνου να βρω τον καλό μου εαυτό" δήλωνε χθες ο 24χρονος παίκτης.

ΟΣΟ ΓΙΑ τις…εκνευριστικά ήρεμες αντιδράσεις του στο γήπεδο ανεξάρτητα αν πετυχαίνει κάποιο τρίποντο ή κάρφωμα, ο ίδιος εξηγεί με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Αυτήν είναι η προσωπικότητά μου και αυτό γινόταν πάντα από τότε που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Δεν είμαι εκδηλωτικός ούτε πανηγυρίζω τις προσπάθειές μου. Έτσι είμαι εγώ" λέει ο Σίμονς που είχε μια καλή κουβέντα και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Πραγματικά λάτρεψα την ατμόσφαιρα. Μου θύμισε τους φιλάθλους στο κολεγιακό πρωτάθλημα".

Η ΤΕΤΑΡΤΗ συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έχει αλλάξει άρδην το σκηνικό στην ομάδα. Υπάρχει εξήγηση; "Ήταν εμφανές ότι είχαμε μια πτώση πριν από λίγο καιρό, αλλά δουλέψαμε σκληρά και βελτιωθήκαμε πολύ στο παιχνίδι μας, ειδικά στην ομαδική και την ατομική μας άμυνα".

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τον Πανελλήνιο αποτελεί παρελθόν και σε δυο μέρες ακολουθεί η μεγάλη πρόκληση, ο Παναθηναϊκός. "Δεν τους έχω δει ακόμα, αλλά έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Κανείς δεν είναι τέλειος".