Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( ο ψωμιαδης ορισε και ποσο εκκινησης των συζητησεων :: 13/3/2006 22:01:39) 

Ο Γιάννης Γούμενος δεν αντέδρασε στο ενδιαφέρον Ψωμιάδη, αρνούμενος μάλιστα ραντεβού με συνεργάτη του δεύτερου.

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

Είκοσι εκατομμύρια

Στις (άφθονες) χθεσινές ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις, ο Παύλος Ψωμιάδης επανάλαβε την πρόθεσή του να αποκτήσει την ΠΑΕ και επισήμανε ότι είναι διατεθειμένος να διαθέσει μέχρι και 20.000.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον ΠΑΟΚ. "Απ' ό,τι γνωρίζω, τα χρέη της ΠΑΕ φτάνουν τα 18.000.000 ευρώ. Αν τα χρέη και οι απαιτήσεις του Γούμενου φτάνουν τα 20.000.000 ευρώ, τότε είμαι θετικός να προχωρήσουμε" είπε ο πρόεδρος του ομίλου εταιρειών "Ασπίς", που επισήμανε ότι θα ήθελε μια καλύτερη ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. "Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα πόσα απ' αυτά τα χρέη είναι διακανονισμένα και ποια σημερινή ιδιοκτησία, να γίνει έλεγχος από ορκωτούς ελεγκτές" είπε ο κ. Ψωμιάδης.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, επισήμανε πως δεν είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά απλώς συμπαθεί τον ΠΑΟΚ, τον οποίο βλέπει "σαν μια πρόκληση και σαν εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση" και συμπλήρωσε ότι έχει κάνει επαφές με στελέχη, που θα αναλάβουν να διοικήσουν την ΠΑΕ, εφόσον την αναλάβει, χωρίς να αποκαλύψει ονόματα. Σχετικά με τα κίνητρά του, είπε ότι "το κέρδος το δικό μου και των συνεργατών μου, θα είναι η υστεροφημία μας", ενώ επισήμανε ότι "είναι ποταπό να λέγεται πως έκανα μια πρόταση για να εξασφαλίσω ανέξοδη διαφήμιση, δεν έχω τέτοια ανάγκη και δεν μου χρειάζεται να ακουστεί το όνομά μου".

ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ για το θέμα του γηπέδου, ο Παύλος Ψωμιάδης τόνισε ότι "τον καθένα θα τον ενδιέφερε να δημιουργηθεί μια φωλιά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ένα σύγχρονο γήπεδο και πολλές εγκαταστάσεις και χώρους για την ομάδα, αλλά το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και μόνο αυτός, μπορεί να αποφασίσει γι' αυτό" και καταλήγοντας, δεσμεύτηκε ότι αν αναλάβει τον ΠΑΟΚ, θα δίνει κάθε τρίμηνο οικονομική "αναφορά" στον κόσμο, "για να ξέρει τι γίνεται στην ομάδα του".