Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( την εμφανιση της ομαδας και τον κοσμο εξηρε ο κατσαβακης :: 26/3/2006 23:22:06) 

"ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ": Παπάς εναντίον Σέριτς. Ο Κροάτης δεν επέτρεψε στον νεαρό επιθετικό να κάνει πράξη την επιθυμία του να σκοράρει εις βάρος του Παναθηναϊκού..

ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΗΡΕ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ

Τα καλά μιας ήττας

Μπορεί ο Απόλλων να μην κέρδισε, μπορεί οι ελπίδες για έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ να εξανεμίστηκαν, ωστόσο, ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορούσε να έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν: "Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός. Καμία σχέση με την ομάδα που έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια. Αντιτάξαμε ό,τι καλύτερο είχαμε, κυρίως αμυντικά. Ήμασταν όμως απρόσεκτοι στην τελική πάσα και δεν καταφέραμε να φανούμε απειλητικοί για την εστία του Γκανίλοβιτς. Ήταν πλήγμα για εμάς ο τραυματισμός του Αμπονσά, καθώς χάσαμε ένα πολύτιμο στέλεχος και άλλαξαν τα σχέδιά μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα παίξαμε σαν ίσοι προς ίσους και κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους. Με την εικόνα που είχε το παιχνίδι, πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη συμπαράστασή του". Για το πέναλτι που τελικά έκρινε την αναμέτρηση, ο Κατσαβάκης διατήρησε τις επιφυλάξεις του: "Έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο ήταν πέναλτι το πέσιμο του Γκούμα, αλλά πριν το δω στην τηλεόραση, δεν θέλω να πάρω θέση".

ΤΟ… ΚΑΠΕΛΟ στον Απόλλωνα έβγαλε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι μετά το τέλος του αγώνα: "Αξίζουν συγχαρητήρια στην Καλαμαριά για το πολύ καλό της παιχνίδι. Κάναμε πολλές φάσεις, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Δεν παίζουμε μόνοι μας, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε παράλληλα να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, καθώς η Καλαμαριά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με κάποια άλλα παιχνίδια και αν η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή, τότε θα είχαμε πρόβλημα. Η φετινή είναι μία δύσκολη χρονιά. Και να μην βγούμε στο Τσάμπιονς λιγκ, δεν πιστεύω ότι η φετινή χρονιά είναι χαμένη. Έχουμε στήσει κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πράγματα που δύσκολα μπορούν να επαναληφθούν. Δεκαέξι σερί νίκες δύσκολα γίνονται. Μας απομένουν πέντε τελικοί και θέλουμε πέντε νίκες", ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.