Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( το ρεκορ δεν απασχολει τον σαββα κωφιδη :: 19/3/2006 23:08:50) 

ΞΕΣΠΑΣΜΑ: Αφού έχασε τα εύκολα, ο Εστέμπαν Ερέρα πέτυχε ένα δύσκολο και πανέμορφο γκολ, το οποίο πανηγύρισε δεόντως με τον Παναγιώτη Δρούγα.

ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΩΦΙΔΗ

Απλά στα συν

Η ποιότητα που διαθέτει ο φετινός Ηρακλής, έκανε τη διαφορά στο χθεσινό παιχνίδι, σύμφωνα με τους προπονητές των δύο ομάδων. Ο Σάββας Κωφίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο: "Είχαμε ποιότητα, ταχύτητα, καλούς συνδυασμούς και φαντασία στο παιχνίδι μας. Είναι κάτι που προσελκύει τον κόσμο. Θεωρώ ότι η εικόνα της ομάδας, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, ικανοποίησε τον κόσμο, όχι απλώς αυτόν που βρέθηκε στις κερκίδες, αλλά και αυτόν που είδε τον αγώνα από την τηλεόραση. Στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε. Έγινε μια φάση στην οποία μείωσε το Αιγάλεω σε 3-1 και πίστεψε στη νίκη. Όταν μετά μείωσε σε 3-2 μπήκε μέσα μας η σκέψη, ο φόβος, το άγχος και αυτά τα στοιχεία είχαν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία των παικτών", είπε ο προπονητής του Ηρακλή, ο οποίος δεν έδειξε να τον ενδιαφέρει η κατάρριψη του ρεκόρ: "Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ. Αυτά είναι για εσάς τους δημοσιογράφους. Όταν όμως γίνονται είναι στα συν της ομάδας", ενώ για τις πιθανότητες εξόδου στο ΟΥΕΦΑ, είπε: "Υπάρχουν ακόμη έξι αγώνες και στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν".

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ στάθηκε στην αδυναμία που επέδειξε η ομάδα του στις στημένες φάσεις: "Λόγω της ποιότητας του αγώνα θεωρώ ότι όσοι είδαν το παιχνίδι ικανοποιήθηκαν για το θέαμα. Εμείς ήμασταν απρόσεκτοι στις στημένες φάσεις, ενώ ο Ηρακλής έδειξε ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει σ' αυτού του είδους τις φάσεις. Με τρεις στημένες φάσεις προηγήθηκε με 3-0 και θεωρώ ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Εμείς καταφέραμε να μειώσουμε σε 3-2 και ουσιαστικά να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι. Ο Ηρακλής σ' εκείνο το σημείο φοβήθηκε, τελικώς όμως η ποδοσφαιρική ποιότητα επικράτησε του ποδοσφαιρικού ενθουσιασμού".