Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( του γιωργου συριδη :: 27/1/2006 20:48:09) 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Άλλο ένα ντέρμπι για τον Αντρέα Ματζόν… Ο Ιταλός τεχνικός θα κοουτσάρει τον Άρη στο τρίτο ντέρμπι σε τέσσερις αγώνες μέσα στο 2006 και θέλει οι παίκτες του να αντιδράσουν όπως και στα δυο προηγούμενα, με Ολυμπιακό και Μαρούσι, να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα στο νέο έτος. Ο Ματζόν περιμένει σήμερα στο Ιβανώφειο "άλλον έναν 'πόλεμο' μέσα στο παρκέ, ένα πραγματικό ντέρμπι και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε και δουλεύουμε". Επισήμανε πως "θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι γιατί με τον τραυματισμό του Μπρούερ κάναμε κάποιες διορθώσεις στις προπονήσεις μας, αλλάξαμε κάποια πράγματα και όλη αυτή η διαδικασία δεν μας βοήθησε πολύ. Πρέπει όμως να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας και να τα εκμεταλλευτούμε για να γίνουμε καλύτεροι".

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ο Κένι Τέιλορ με μόλις δυο 24ωρα στην ομάδα δεν είναι έτοιμος να προσφέρει πολλά, όμως ο Ματζόν έμεινε ικανοποιημένος βλέποντάς τον. "Είναι νωρίς να τον κρίνουμε από τον αγώνα με τον Ηρακλή. Θα του δοθεί η ευκαιρία να παίξει, όμως, ακόμα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί και να μάθει την ομάδα", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε: "Όπως και να έχει είναι καλύτερη περίπτωση από κάποιον άλλο Αμερικανό του NBDL ή του CBA, γιατί έπαιζε στην Αδριατική λίγκα και είναι σε πλήρη αγωνιστική φόρμα".

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ την επιλογή Τέιλορ υποστήριξε πως "η επιλογή δεν έγινε μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Είναι παίκτης που έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι καλό παιδί, είναι εργάτης μέσα στο γήπεδο και γι' αυτό ταίριαζε στην φιλοσοφία της ομάδας".