Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ: Αν κρίνουμε από το στιγμιότυπο, η επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα ήταν δυσκολότερη του αναμενόμενου. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ… ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Ανικανότητα και ατυχία

Δεν υπήρξαν διαφωνίες στη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, με τον Κατσαβάκη να τα έχει με την τύχη και τον Σόλιντ με την ανικανότητα των παικτών του να πετύχουν κι άλλα γκολ

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

"Ήρθαμε με αρκετές ελλείψεις στο παιχνίδι αυτό. Ξεκινήσαμε υπνωτισμένα, έχοντας απέναντί μας ένα πολύ καλό Ολυμπιακό που μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Ανασυνταχθήκαμε στο β' ημίχρονο, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το κέντρο που ανήκε εξ ολοκλήρου σε Ολυμπιακό μέχρι τότε και τα καταφέραμε", είπε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: "Είχαμε τις φάσεις, μειώσαμε το σκορ και θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία αν είχαμε τύχη. Το λέω με παράπονο, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα η Λάρισα μας ισοφάρισε στο τέλος μ' αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στα παιδιά γιατί στο β' ημίχρονο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς συνεχίζουμε έχοντας τον ίδιο στόχο".

Ο ΤΡΟΝΤ ΣΟΛΙΝΤ αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το ρεκόρ των 16 συνεχόμενων νικών ("είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό όπου σε όλα τα ματς υπάρχει πίεση"), στη συνέχεια εξέφρασε τα παράπονά του…

"Έπρεπε να έχει τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι, αλλά αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, τότε ο νόμος ποδοσφαίρου λέει ότι η άλλη ομάδα θα επιστρέψει κι εγώ το περίμενα ότι θα εξελισσόταν έτσι το παιχνίδι. Το κακό σήμερα ήταν, ότι δεν σκοράραμε όσο θα έπρεπε", είπε ο Νορβηγός και συμπλήρωσε:

"Φυσικά στο 2-0 θα μπορούσα να γυρίσω την ομάδα πίσω και να παίξω με αντεπιθέσεις. Ίσως θα ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα, αλλά δεν νομίζω ότι οι φίλαθλοι αξίζουν να δουν ένα τέτοιο παιχνίδι".

Ο Σόλιντ απάντησε διπλωματικά για το… ξεφούσκωμα της ομάδας του μετά το 69' αποφεύγοντας να ρίξει τα βάρη στους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή. Επίσης δεν θέλησε να σχολιάσει τη δυσαρέσκεια του Οκκά όταν αντικαταστάθηκε, ενώ όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του Τουρέ ως κεντρικού αμυντικού απάντησε: "Το έκανα γιατί ο Ανατολάκης είχε ήδη δεχθεί κίτρινη κάρτα και φοβήθηκα μην αποβληθεί".

ΚΛΕΪΤΟΝ

Είχαμε τις ευκαιρίες

Η αποστολή της Καλαμαριάς αναχώρησε βιαστικά από το Καραϊσκάκη και ο μόνος παίκτης που μίλησε ήταν ο Σίλβα Κλέιτον. "Παίξαμε στα ίσια μια μεγάλη ομάδα, σε ένα γήπεδο όπου πολύ δύσκολα παίρνει κανείς αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να έχει μεγαλύτερη διαφορά στα γκολ, αλλά στο τέλος αισθανόμαστε στενοχωρημένοι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε την ισοπαλία", είπε ο Βραζιλιάνος ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Άρης Γαλανόπουλος που τόνισε: "Έγινε ανοικτό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες, χωρίς σκοπιμότητες. Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εμείς δείξαμε και πάλι ότι παλεύουμε όλα τα ματς και προσπαθούμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε. Σταθήκαμε άτυχοι κυρίως με τα δοκάρια, κρατάμε το β' ημίχρονο και κοιτάμε τη συνέχεια".

Όσον αφορά τους παίκτες του Ολυμπιακού, όλοι έμειναν στη νίκη και το ρεκόρ και άφησαν την κακή εμφάνιση του β' ημιχρόνου. "Ήταν ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Μετά το 2-1 τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ότι κερδίσαμε και πήραμε τρεις βαθμούς", είπε ο Μπαμπαγκίντα.