Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( αρης :: 21/2/2006 19:55:47) 

ΑΡΗΣ

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του έχει ο Αντρέα Ματζόν (φωτογραφία) για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το σερί του Δικέφαλου δεν τον ανησυχεί, ούτε τον προβληματίζει, όμως το έχει στο μυαλό του. Ο Ιταλός τεχνικός ερωτώμενος χθες αν η καλή πορεία του ΠΑΟΚ κάνει το σημερινό ντέρμπι πιο δύσκολο για την ομάδα του απάντησε πως "δεν μπορούμε να μένουμε στο παρελθόν, αλλά να αντιμετωπίσουμε το σήμερα. Αυτή είναι η αλήθεια".

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με την επίδραση που είχε στους παίκτες η κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΚ ο Ματζόν έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους βάση: "Στα τελευταία πέντε παιχνίδια που αγωνιστήκαμε με απουσίες και τραυματίες, πετύχαμε τέσσερις νίκες, με τη Λάρισα, δυο παιχνίδια με τον Πανιώνιο και με τον Μακεδονικό εκτός έδρας. Χάσαμε μόνο μια φορά. Πρέπει να είμαστε θετικοί. Άλλωστε σε αυτό το πρωτάθλημα ο καθένας μπορεί να χάσει από τον καθένα, όπως ο Πανελλήνιος έχασε μέσα στην Πάτρα. Σημασία έχει να καταφέρουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Αυτός είναι ο στόχος του Άρη φέτος".

Ο ΜΑΤΖΟΝ περιμένει με αγωνία το σημερινό ντέρμπι γιατί "είναι παιχνίδια που κάθε άνθρωπος, που ασχολείται με το μπάσκετ, θέλει να ζήσει και να συμμετέχει. Περιμένω τέτοιους αγώνες, ξέρω τι σημαίνουν και μου αρέσει πολύ". Για τους Σίμονς και Μακσάντσεφ, τους παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και του άλλαξαν την εικόνα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Και οι δυο είναι πολύ καλοί. Ειδικά ο Σίμονς μου αρέσει πολύ και κάθε βδομάδα βελτιώνεται. Ο Μακσάντσεφ είναι παίκτης που αρέσκεται να παίζει κοντά στο καλάθι, έχει όμως κινήσεις και εκτός ρακέτας. Σαφώς και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό δείχνουν τα τελευταία του αποτελέσματα".