Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( επιστροφη στα διχτυα για τον μουζαουι μετα απο εξι μηνες :: 13/2/2006 21:10:05) 

ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: Ο Καρίμ Μουζαουί ποζάρει στο φακό της "Μ Sports" με φόντο τα δίχτυα, χθες το μεσημέρι, στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΟΥΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

O Καρίμ είναι εδώ!

Ένας… ήρωας από το πουθενά! Ο Καρίμ Μουζαουί δεν περιλαμβανόταν στα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μεταξύ των βασικών επιλογών του προπονητή του, αλλά στο Περιστέρι μπήκε ως αλλαγή και επέστρεψε στα γκολ, ύστερα από μισό χρόνο!

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Αν και το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Παρέμεινε σε… αφλογιστία σχεδόν για ένα εξάμηνο (σκόραρε τελευταία φορά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, τον περασμένο Αύγουστο) και κόντρα στον Ατρόμητο βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. "Το μισό γκολ ανήκει στον Χαρούλη" τόνισε χθες ο Μουζαουί, ο οποίος απονείμει τα εύσημα στον συμπαίκτη του για την ενέργειά του και εξηγεί γιατί το πανηγύρισε έξαλλα: "Έκανα κωλοτούμπα, αλλά όχι σαν του Επαλέ. Το χάρηκα γιατί έσπασε η γκίνια. Ωστόσο, εκείνο που μετράει είναι ότι η ομάδα εξασφάλισε το βαθμό και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε το στόχο μας".

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ που γνώρισε ο Μουζαουί ήταν πρωτοφανής. Μετά την επίτευξη του γκολ οι πενήντα "κοκκινόμαυροι" οπαδοί, που βρέθηκαν στο Περιστέρι τραγουδούσαν το όνομά του, αλλά ο ίδιος δεν ξεχνά ότι τους τελευταίους μήνες πέρασε δύσκολες στιγμές. "Δεν μπορούσα να εξηγήσω, πρώτα στον ίδιο τον εαυτό μου, γιατί περνούσαν οι αγωνιστικές και δεν έβρισκα το στόχο" τονίζει ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός και συμπληρώνει: "Έψαχνα να βρω την αιτία. Ίσως να ήμουν άτυχος. Βλέποντας την γκίνια που είχα, προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα κάνοντας και άλλες σημαντικές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Μάρκαρα, έτρεχα και βοηθούσα τους συμπαίκτες μου, για να φτάσουν αυτοί στο γκολ".

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ συνεχίζεται και το επόμενο εμπόδιο των "κοκκινόμαυρων" είναι ο συμπολίτης Ηρακλής και επιδίωξή τους είναι να συνεχίσουν το σερί των καλών εμφανίσεων. "Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια και πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί μέχρι το τέλος" σχολίασε ο Μουζαουί και εξηγεί τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα: "Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που τούτη την περίοδο βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Εμείς οι παίκτες περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο γήπεδο, για να μας συμπαρασταθούν και να χαρούν το ποδόσφαιρο που παίζουμε".