Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( το μηνυμα του ερερα προς τη διοικηση της παε :: 13/2/2006 20:06:49) 

Ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Ηρακλή δηλώνει ο Εστέμπαν Ερέρα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

"Θέλω να μείνω στον Ηρακλή"

Ο επιθετικός λατρεύεται από τον κόσμο για τα γκολ που πετυχαίνει. Η περίπτωση του Εστέμπαν Ερέρα είναι τελείως διαφορετική. Μόλις δύο γκολ έχει πετύχει φέτος, ωστόσο οι φίλοι του Ηρακλή τον λατρεύουν και… απειλούν να μετατρέψουν για χατίρι του το Καυταντζόγλειο σε Λα Μπομπονέρα (η έδρα της αγαπημένης του Μπόκα Τζούνιορς). "Είναι πάρα πολύ σημαντικό το να ακούς το όνομά σου να γίνεται σύνθημα στην κερκίδα. Είναι πολύ ξεχωριστό και ευχαριστώ τον κόσμο. Η ικανοποίηση είναι διπλή, γιατί συνδυάζεται και με την απόδοση της ομάδας".

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ που αγωνίζεται και το ότι δεν καταφέρνει να βρίσκει δίχτυα, ο Ερέρα τόνισε: "Μου ταιριάζει πολύ ο ρόλος του δεύτερου επιθετικού που έχω στην ομάδα. Μου αρέσει να έχω ελευθερία κινήσεων. Το κακό βέβαια είναι ότι δεν έχω πετύχει όσα γκολ θα ήθελα. Θα ήθελα να πετύχω ένα γκολ σαν την πιρουέτα του Επαλέ. Και του Γεωργιάδη πάντως ήταν γκολάρα. Ο Κωφίδης συνέβαλε στο να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο και να παίζουμε καλά προσφέροντας θέαμα".

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ είναι η κλήση του στα γραφεία, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Ηρακλή και τη ζωή στην Ελλάδα. Ελπίζω να τα βρούμε και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να μείνω στην ομάδα".