Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( αναστοπουλος :: 19/1/2006 20:14:35) 

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το καράβι από την… Περσία

Για όλα τα ανοιχτά θέματα τοποθετήθηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Νίκος Αναστόπουλος:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ: "Αν έπρεπε μια ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι ήταν ο Άρης. Ήμασταν καλύτεροι σε απόδοση και ευκαιρίες. Δικαιούμασταν τρεις βαθμούς, αλλά στον Άρη έπαιξα καλά σημαίνει ότι κέρδισα και αφού δεν κερδίσαμε η εμφάνιση δεν μετράει".

ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ: "Η βαθμολογική μας θέση στο τέλος του πρώτου γύρου δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας και ιδιαίτερα τις δέκα τελευταίες εμφανίσεις της. Η θέση αδικεί την ομάδα. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στις λεπτομέρειες θα ήμασταν πρώτοι. Για μένα λεπτομέρειες μας στέρησαν νίκες στα παιχνίδια με Εθνικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Χαϊδάρι και Κέρκυρα. Από την πρώτη στιγμή πίστευα και πιστεύω ότι το υλικό της ομάδας δίνει το παραπάνω στα παιχνίδια. Δεν γίνεται κάθε Κυριακή να παίζουμε στο μάξιμουμ, αλλά έχουμε μια σταθερή παρουσία. Στο τέλος, στο ταμείο, θα έχουμε υλοποιήσει το στόχο μας. Όταν πάει στην ΕΠΑΕ η βαθμολογία τότε θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουν, αν και δεν μπορούμε να λέμε ότι ο Άρης θα πανηγυρίζει την άνοδο στην Α' εθνική".

ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: "Κάθε παιχνίδι που γίνεται πλέον δεν έχει δεύτερο. Θα είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη και έχουμε τον πρώτο λόγο. Η δική μας απόδοση θα κρίνει το αποτέλεσμα. Έχουμε αυτό και ακόμη ένα παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου χωρίς κόσμο. Πιστεύω όμως, ότι όσοι βρεθούν τη Δευτέρα στο γήπεδο θα μας βοηθήσουν. Με τέτοια ποινή μόνο ο Άρης θα μπορούσε να αντεπεξέλθει. Αν είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και παθιασμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα".

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: "Γνώμονας για τη μεταγραφή του Κουλουχέρη ήταν η ηλικία του, η δίψα για μπάλα και η προοπτική του σαν παίκτης. Δεν θα πάρουμε κανένα παίκτη για 15 παιχνίδια αλλά βλέπουμε και το μέλλον. Για τις επόμενες κινήσεις κοιτάζουμε κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα πάρουμε… γουρούνι στο σακί, ούτε περιμένουμε να ξεφορτώσει το καράβι απ' την Περσία. Προσπαθούμε να περιορίσουμε την περίπτωση λάθους".