Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( τι δηλωσαν οι παικτες του απολλωνα για το "τριποντο" :: 15/1/2006 20:34:03) 

Ο Οφορίκουε με εντυπωσιακή προσπάθεια ισοφαρίζει για τον ΟΦΗ.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΡΙΠΟΝΤΟ"

Κάθε χρόνο, ένα σκαλοπάτι

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Χάρης Παπάς έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε το τέταρτο συνεχόμενο γκολ (πέμπτο συνολικά) στο φετινό πρωτάθλημα. «Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, όχι μόνο εγώ», τόνισε ο Καβαλιώτης επιθετικός και συμπλήρωσε: «Ανεβήκαμε σημαντικά στη βαθμολογία αφήνοντας ταυτόχρονα πίσω τον ΟΦΗ. Σημαντικά είναι όμως και τα ψυχολογικά οφέλη και πλέον θα διεκδικήσουμε τη νίκη στη Λιβαδειά. Ο Απόλλων θα πρέπει κάθε χρόνο να ανεβαίνει και ένα σκαλοπάτι αφού διαθέτει καλό υλικό».

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ο Νίκος Σαμουηλίδης εκπροσώπησε τους παίκτες του Απόλλωνα και αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε: «Κάναμε καλά αυτό που ξέρουμε, δηλαδή να βγαίνουμε απειλητικά στις αντεπιθέσεις. Ανοίξαμε το σκορ, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να μας ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα, αφού είχε ανοίξει η αντίπαλη άμυνα. Η κούραση μας βγήκε στα τελευταία λεπτά, αλλά καταφέραμε και αντέξαμε».

ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ συνέχεια αναφέρθηκε ο μέσος του ΟΦΗ, Κώστας Κωνσταντινίδης. «Πλέον έχουμε τη θηλιά στο λαιμό μας, αλλά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, αφού η θέση μας στη βαθμολογία κάθε άλλο παρά ενδεικτική είναι για την αξία μας» τόνισε και συμπλήρωσε: «Χάσαμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στη Λιβαδειά, αφού είναι δύσκολο να κυνηγάμε τον αντίπαλο στο σκορ. Καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου, αλλά περισσότερο απ' όλους στενοχωριούνται οι παίκτες που προετοιμάζονται ολόκληρη την εβδομάδα".