Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( ο παναγιωτης δρουγας μιλησε για τον φετινο ηρακλη και οχι μονο :: 17/2/2006 19:32:13) 

Ο Παναγιώτης Δρούγας νιώθει να ευχαριστιέται φέτος ποδόσφαιρο στον Ηρακλή.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΟΥΓΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

"Απολαμβάνουμε το παιχνίδι"

Ηταν ένας από τους δώδεκα παίκτες που έφερε ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, το πρώτο του καλοκαίρι στον Ηρακλή και πλέον είναι ο μοναδικός που παραμένει στη σύνθεση της ομάδας. Ο Παναγιώτης Δρούγας συμπληρώνει μία εξαετία στον Ηρακλή, αλλά πρώτη φορά νιώθει να ευχαριστιέται αυτό που κάνει: "Για πρώτη χρονιά βλέπω να γίνεται κάτι διαφορετικό. Ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι κι έχω τη χαρά να πηγαίνω μετά στην οικογένειά μου ή στους φίλους μου και να έχω απολαύσει το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλων όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Όλη η Ελλάδα λέει, ότι ο Ηρακλής παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο".

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Η λογική λέει ότι ο Σάββας Κωφίδης θα εισηγηθεί την παραμονή του. Ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι αυτή είναι η επιθυμία του: "Ο καθρέφτης του ποδοσφαιριστή είναι ο αγωνιστικός χώρος. Αν θα μείνω ή όχι θα φανεί στο γήπεδο. Αγαπάω την ομάδα και θέλω να μείνω, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Έχουμε όμως χρόνο μέχρι το καλοκαίρι για ν' ασχοληθούμε με αυτό. Δεν το σκέφτομαι τώρα. Σίγουρα με πιάνει κάποιο άγχος, αλλά δεν ασχολούμαι. Θα συζητήσουμε το καλοκαίρι".

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της Καλαμαριάς, δήλωσε: "Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά παιδιά παίζουν σε υψηλά στάνταρ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό τιμ. Πρέπει όμως να έχουμε διάρκεια εντός και εκτός έδρας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχασαν βαθμούς".