Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( δηλωση με νοημα του αϊλτον :: 16/1/2006 21:40:29) 

Ο Αΐλτον Ολιβέιρα Μοντέσκο (δεξιά) σε δράση στον αγώνα με τον Ηρακλή για το κύπελλο.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΪΛΤΟΝ

Του πάνε τα κόκκινα

Ο κύκλος της μεταγραφικής ενίσχυσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το τέταρτο απόκτημα ο Αΐλτον Ολιβέιρα Μοντέσκο

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει καταθέσει προσφυγή κατά της Παναχαϊκής και περιμένει να πληροφορηθεί το αποτέλεσμα για να γνωστοποιήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης. "Δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον μου γιατί μ' αυτό ασχολείται ο εκπρόσωπός μου και αυτό θα το αποφασίσω μετά την εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσα", τόνισε αποκλειστικά στη "M Sports" και εξήγησε πότε θα ανακοινώσει την απόφασή του: "Κάντε λίγη υπομονή γιατί σε δύο τρεις μέρες θα ξέρω οριστικά την επόμενη ομάδα μου και θα σας την ανακοινώσω…"

ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ που έχει συλλέξει ο Αΐλτον για τον Απόλλωνα είναι εξαιρετικές και τον έχει παρακολουθήσει από την τηλεόραση. "Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει στον αγώνα με τη Λάρισα για το κύπελλο και παρότι αποκλείστηκε έχει μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα", είπε ο Βραζιλιάνος και αποκάλυψε ότι στην Πάτρα τον προτρέπουν να υπογράψει, αν δεν το έχει κάνει ήδη: "Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Δεν γνωρίζω τους Κλέιτον και Ουέλινγκτον, αλλά από ό,τι ακούω από φίλους μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες των δύο κατηγοριών. Θέλω να παίξω στην Α' εθνική".

ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΕΣ δηλώσεις του ο Μάκης Κατσαβάκης ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος έχει συμφωνήσει και τον περιμένουν σύντομα στη Θεσσαλονίκη. "Θα μου αρέσει πολύ γιατί είναι μεγάλη πόλη και θα αποτελέσει μεγάλο βήμα για την καριέρα μου στην Ελλάδα" υποστηρίζει ο 26χρονος και εξηγεί με νόημα ότι εφόσον καταλήξει στον Απόλλωνα θα έχει κάτι κοινό με την Παναχαϊκή: "Και οι δύο έχουν φανέλες με τα ίδια χρώματα…"