Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( ο εστεμπαν ερερα περιμενει τη στιγμη που θα πανηγυρισει γκολ με τους οπαδους :: 22/1/2006 19:23:40) 

Ο Εστέμπαν Ερέρα δεν το βάζει κάτω και περιμένει με αισιοδοξία μια καλύτερη συνέχεια.

Ο ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΕΡΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Ένα γκολ και… στο πέταλο

Αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση επιθετικού. Κάνει (σχεδόν) τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από την κύρια δουλειά του φορ, που δεν είναι άλλη από το να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ και εκείνο από κόντρα έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Εστέμπαν Ερέρα, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Των ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ και ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΔΗ

Στον αγώνα με τον Ακράτητο, η μπάλα από την κοντινή προβολή του πέρασε τη γραμμή, εκείνος έτρεξε να πανηγυρίσει το παρθενικό του… εντός έδρας γκολ στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών, ωστόσο ο Μπριάκος και ο βοηθός του είχαν διαφορετική άποψη. "Μακάρι να το πετύχω με την ΑΕΚ που θα έχει περισσότερο κόσμο. Είναι αλήθεια ότι μου έχει λείψει το γκολ, αλλά χαίρομαι που πάει καλά η ομάδα. Έχω χάσει πολλές ευκαιρίες, είχα τρία-τέσσερα δοκάρια και ένα γκολ που ακυρώθηκε. Κάποια στιγμή θα σπάσει η γκίνια και θα έρθουν τα γκολ. Είμαι ήρεμος και τα περιμένω".

Παρά τα τεράστια προβλήματα η ομάδα είναι αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Η πορεία μας είναι πολύ καλή και περιμένω να έχουμε μία ανάλογη πορεία στο δεύτερο γύρο. Χάσαμε πολύτιμο έδαφος στα πρώτα παιχνίδια, αλλά με τις συνεχείς νίκες έχουμε ανέβει. Έχουμε τη δυνατότητα να παραμείνουμε μέχρι τέλους στο γκρουπ των ομάδων που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Πόσο σας έχουν επηρεάσει τα οικονομικά προβλήματα;

Είναι δύσκολο να παραμείνει κάποιος παίκτης συγκεντρωμένος στη δουλειά του όταν είναι τρεις και τέσσερις μήνες απλήρωτος. Μέχρι στιγμής όμως φαίνεται ότι τα καταφέρνουμε. Ελπίζω ότι σύντομα η διοίκηση θα δώσει λύσεις.

Το πρόβλημα δεν είναι εντονότερο στους ξένους ποδοσφαιριστές;

Έτσι είναι. Όταν ήρθα στην ομάδα, δεν πίστευα ότι θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Η διοίκηση έχει υποχρέωση να βρει λύσεις σύντομα. Με μένα υπάρχει και το πρόβλημα επικοινωνίας. Όχι σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά σε θέματα καθημερινότητας. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ο Θοδωρής (Κάντας) που μιλούσε ιταλικά και μπορούσε να με βοηθήσει. Τώρα δεν υπάρχει κανένας και αυτό δυσκολεύει την προσαρμογή μου. Δεν μιλάω ούτε αγγλικά, ούτε ελληνικά και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.